Art Cafe

Mutfak Türü: Pastane, Ev Yemekleri, CAFE

Adres: Cemil Topuzlu Cad. No:47 (Büyük Klüp karşısı) Çiftehavuzlar Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 359 23 89

Web: http://www.artcafe.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Art Cafe’ye girer girmez sizi öncelikle nefis kokular karşılıyor. Pastane kısmındaki pasta ve tart çeşitleri dışında mönüde salatalar, makarnalar ve sandviçler yer alıyor. Rus usulü, kıymalı bir krep olan proşki Art Cafe mönüsünde sevilen tatlardan. İnce hamuru, baharat ve üzümle tatlandırılmış kıyma içi ile parmaklarınızı ısırtacak bir lezzet. Et yemeyenler için makarnalarda ya da salatalarda nefis seçenekler mevcut.

Tatlılarda ise kaybolabilirsiniz. Badem, fındık ve meyve ile yapılan pinoli tavsiye ediliyor. Un ve şeker kullanılmadan yapılan pinoliler diyetine dikkat edenler için. Diyet yapanlar, diyabetliler ve çölyak hastaları için de yine sipariş üzerine çalışabiliyorlar. Yani siparişiniz ihtiyacınıza göre şekillenebiliyor Art Cafe’de. Bazı pastalarda hiç un yokken bazılarında da şeker yerine çikolata kullanılıyor. Siz ne istediğinize karar verin yeter…

Düğününüz için özel bir pasta mı düşlüyorsunuz… Sevdiğiniz misafirlerinizi etkilemek mi istiyorsunuz? Yoksa özel bir kutlama için özel bir sunum mu aklınızdaki? Belki sadece kendinize bir ziyafet vermeyi düşünüyorsunuz. Böyle durumlarda doğru adresten yardım istemenin önemini çoğu insan bilir. Perin Sağlıkova, kızları Pemra Pilevneli, Şeyda Tomruk ve Yelda Özderici sizin için doğru adresi 12 yıl önce yaratmışlar. Bugün artık bir marka haline gelen Art Cafe’yi geliştirerek ve lezzetlerine lezzet katarak işletmeyi sürdürüyorlar. Ev sıcaklığında, güler yüzle karşılanacağınız ve sunduğu lezzetlere müptela olacağınız bir mekânsa aradığınız Art Cafe tam size göre.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT