Bistrot Coco Kanyon

Yeme İçme Kafe Bistrot Coco Kanyon

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Akdeniz Mutfağı, Restaurant, CAFE

Adres: Kanyon AVM, Giriş Katı, No: 118-131 Levent Şişli İstanbul

Telefon: 0212 353 06 98

Web: http://bistrotcoco.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Akdeniz mutfağının zenginliklerini değişik dünya lezzetleriyle evlendirerek yeni deneyimleri beğeninize sunan Bistrot Coco, Kanyon’un en yeni mekanlarından biri. Güleryüzlü ve tecrübeli servis kalitesiyle, sıcak bir atmosferde, keyifli tatlara yelken açmak isteyen kişilerin zevkle zaman geçireceği bir mekan olan Bistrot Coco`da günün her saatine uygun atıştıracak bir şeyler bulmak mümkün. Sadece seçkin mekanlarda servis edilen özel zeytinyağı sayesinde yemek ve salataların tadı Bistrot Coco’da farklı bir boyuta taşınıyor.

Zengin kokteyl, şarap ve içecek çeşitleriyle ve deneyimli barmenlerinin hoş sunumlarıyla Coco Bar lezzetli içecekleri denemeniz için uygun bir mekan oluşturuyor. Alışveriş arası yorgunlukların atıldığı, iş toplantılarının keyifli molalara dönüştüğü ve "HAPPY HOUR" ile iş çıkışında İstanbul`un en hoş lezzet durağı Bistrot Coco.

Kanyon’un “G” katında sakin, konforlu ve huzurlu bir ortam içinde hafif ama lezzetli yemekleriyle sağlıklı beslenmenin de adresi olan bir mekan Bistrot Coco.

Ayrıca seçkin kahve ve çay seçeneklerine eşlik edecek değişik tatlı menüsüyle yemek aralarında da hoş bir buluşma noktası olabilecek bir yer.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT