Cafe Meya

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Cevdet Paşa Cad. No:11/A Bebek Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 287 16 71

Web: http://www.cafemeya.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Café Meya, Bebek sahilinde muhteşem manzarası, birbirinden lezzetli yemekleri, ev yapımı tatlıları, sıcak ortamı ve özenli servisiyle hergün sabah 09.00’dan gece 02.00’a kadar hizmetinizde...

Sabahları Bebek sahilinde kısa bir yürüyüşün ardından fırında kaşarı eritilmiş, fesleğenle tatlandırılmış simit, bakır sahanda yumurta ve enfes kahveleriyle güne keyifle başlayabileceğiniz mekânda, öğlenleri tamamen doğal ürünlerin kullanıldığı salata çeşitleri, ciapatta ekmeğinde sunulan leziz sandviçlerle bir mola verebilirsiniz.

Café Meya’da, akşamüstü veya iş çıkışı arkadaşlarınızla buluşup bir şeyler içebileceğiniz gibi, zengin menüsü, ev yapımı taze makarnaları, seçkin yerli ve ithal şarap çeşitleri ile keyifli bir yemek de yiyebilirsiniz.

Mekân ayrıca, kişiye özel partilerde, 100 kişiye kadar yemekli veya bar olarak hizmet vermektedir. MEYA, doğum günlerinden yıldönümlerine, kına gecelerinden veda partilerine ev sahipliği yapmaya aday Istanbul’un en gözde mekanlarından biridir. Dj Serra Bayburt ve Selim Albağlı performanslarıyla MEYA konuklarına samimi ve nezih bir ortamda eğlence imkanı sunmaktadır.

Mutlaka denemeniz gereken MEYA spesiyalitelerinden bazıları ise: fındıklı votka, mint mint, taze meyvelerden yapılan bir sağlık karışımı olan MEYAmix, naneyle tatlandırılmış ayran, ızgara sebze ve mozarellalı sandviç, sırrı sosunda saklı MEYA bonfile…

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Tüm kredi kartları geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT