Chocolate Kuruçeşme Sortie

Yeme İçme Kafe Chocolate Kuruçeşme Sortie

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Sortie, Muallim Naci Cad. No:141-142 Kuruçeşme Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 327 85 85

Web: http://www.chocolatecafe.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Chocolate; Türk damak tadına uygun İtalyan ağırlıklı dünya mutfağına sahip 100"ün üzerinde yemek çeşidiyle tamamı doğal, taze ve özel baharatlarla yapılmış enfes lezzetleri ile beraber, konseptine eğlenceyi de katarak Sortie"ye taşıyor.

Enfes makarna ve pizza çeşitleri başta olmak üzere, yemek konusundaki iddiasını, barına da taşıyan Chocolate, sadece taze meyvelerden özel olarak hazırlanan frozen seçenekleri, farklı kokteylleri, alkollü-alkolsüz kahveleri, şarapları, şampanya kokteylleri ve ithal likörleri içeren zengin mönüsü ile de göz dolduruyor. Chocolate mönüsünün özel lezzetlerinden “Etli Dolma”, “Etli ve peynirli pizza”,”Çikolatalı çilek fondü” ile Boğaz manzarasında muhteşem bir alternatif sunuyor.

Her gün saat 18:00"de akşamüstü barı ile iş çıkışında ya da günün en güzel saatinde, Boğaz manzarası eşliğinde günün yorgunluğunu atabilmek için en iyi seçenek olan Chocolate, akşam yemeğinden sonra eğlenceye devam edebileceğiniz bir konsept sunuyor.

Her bir halkasında, kendisine özel olarak tasarlanmış renkli dekorasyonuyla karşımıza çıkan Chocolate, iyi hizmet ve yepyeni eğlence konseptiyle artık Sortie"de!

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT