Emporio Armani Caffe

Yeme İçme Kafe Emporio Armani Caffe

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Pınar Mah. İstinye Bayırı Cd İstinyepark Alışveriş Merkezi No:11 D:45 Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212-345 61 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Şehrin yeni merkezinde şıklığı ve lezzeti yaşatacak olan Emporio Armani Caffe İstinye Park şubesi 01 Kasım 2007 tarihinden itibaren hizmet vermeye başladı.
İstinye Park`ın en şık mekanları arasında yer alan Emporio Armani Caffe`nin mönüsü ve sunumları mekanın tasarımı gibi tamamen yenilenmiştir. Emporio Armani Caffe konseptinin en önemli özelliği ev yapımı İtalyan yemekleri fikrinden yola çıkılarak hazırlanan mönüsünde sadece Emporio Armani Caffe`ye özgü tariflerle oluşturulmuş özel lezzetlerin yer almasıdır. Emporio Armani Caffe İstinye Park, Nişantaşı`ndaki geçmiş geleneğini sürdürerek öğle ve akşam yemeklerinde iş çevrelerinin aynı zaman da sosyal hayat içerisinde var olan kitlelerin yeni buluşma noktası olmaktadır. İster tüm aile bireylerinin beraberce, ister çiftlerin baş başa, isterse gençlerin özgürce keyif alabileceği; özel günler ve kutlamalar için tercih edeceği bambaşka bir mekan. Her yaş, her zevk ve her gelir grubundan misafirin isteklerine cevap veren unsurları bir araya getiren farklı bir İtalyan konsepti. Emporio Armani Caffe konseptinin kendine has atmosferi, samimi servis anlayışı, zevkli sunumları ile lezzetli yemekleri, alkollü ve alkolsüz kokteylleri bu şık deneyimi "unutulmaz" yapan unsurlardan sadece birkaçı..

Emporio Armani Caffe, özellikle Maslak civarında ki kaliteli mekan eksikliği sorununa da çözüm getirmiştir. Terasıyla kış aylarında olduğu gibi yaz aylarında da sakin ve keyifli bir alternatif sunan mekan, sadece yemekleriyle değil şarap ve kahve mönüleriyle de beğeni toplamaktadır.
İstanbul`un `gerçek İtalyan`ı olan ve grup organizasyonlarına da ev sahipliği yapan Armani Caffe seçkin grupları ağırlayacağı kapalı grup organizasyonları da gerçekleştirmektedir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: VISA-MASTER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT