Gimm Cafe

Mutfak Türü: Kafe Türü

Adres: Metrocity Alışveriş Merkezi, Büyükdere Cad., No: 171, Levent. Şişli İstanbul

Telefon: 0212 344 05 82

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Gimm Cafe kalitesi ve çizgisiyle bu kez yepyeni bir mekanda sizlere merhaba diyor. Aynı anda 120 kişiye hizmet verebilen Gimm Cafede birbirinden lezzetli dünya yemeklerini, özel soslu salatalarını, kokteyl kahvelerini ve menümüzün en gözde lezzetleri olan Tarhunlu Tornedoyu, Steak Mushroomu.....

Metro City Alışveriş Merkezi`nin Food Court`una gittiğinizde, hamburgercilerin, dönercilerin önünde biriken uzun sıralara girmek istemiyorsanız Gimm Cafe`ye gidin. Buranın kendine ait büyük bir oturma grubu var. Sipariş vermek için de ayakta beklemek zorunda değilsiniz. Katın uzak bir köşesinde bulunduğu için ortada kopan curcuna buraya hiç bulaşmıyor; Gimm Cafe`de sessiz şakin yemek yiyip, rahatça sohbet edebilirsiniz. Mekanın mönüsü klasik cafe yemeklerinden oluşuyor. Krepler, salatalar, közlenmiş sebze tabağı, makarnalar ve yoğurtlu bonfile kebabı gibi ana yemekleri var. Genellikle gün içinde Metrocity`ye alışveriş yapmaya gelen kadınlar buraya rağbet ettiğinden diyet yemekler koymayı da ihmal etmemişler. Her gün 10.00-22.00 saatleri arasında açık olan mekanda kredi kartları geçiyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT