Gimm Cafe

Mutfak Türü: Kafe Türü

Adres: Carrefoursa Ticaret Merkezi (Kozyatağı) Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 448 03 69

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Gimm Cafe 1996 yılından bu yana eşsiz menüsü ve farklı dekorasyonuyla yemek zevkinizi ve kahve keyfinizi renklendirmeye devam ediyor. İlk olarak Carrefour Kozyatağı`nda misafirlerine merhaba diyen Gimm Cafe, kısa bir süre içerisinde önce Carrefour ziyaretçilerinin, sonra da İstanbullu`ların vazgeçilmez alışkanlığı haline geldi. Alışveriş sonrası Gimm Cafe özel harmanlı "Semaver çayı" içmek, öğle ve akşam yemeklerinde Gimm Cafe`de buluşmak gibi gelenekleri var artık Gimm ziyaretçilerinin. Bu gelenek daha sonra Carrefour Ümraniye, Carrefour Bursa ve Metrocıtyde açılan yeni Gimm Cafelerle yeni ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Şimdi dilediğiniz Gimm Cafede sizleri yemeğe ve kahve keyfine bekleniyorsunuz..
Gimm lezzetinin sırrı yemeklerindeki özel karışımlar, soslar ve dünya yemeklerinin bir arada sunulduğu farklı çeşitlerde gizli. Bu lezzeti ziyaret ettiğiniz her Gimm Cafede yılların deneyimi ve hünerli elleriyle usta ahçılar ve ekipleri gerçekleştiriyor. Her mevsim Gimm menüsü yepyeni lezzetlerle yenileniyor.Eğer bir seçim yapmakta zorlanırsanız ’’Gimm Haftanın Menüsü’’ nde size özel eşsiz lezzetler var.

Gimm Cafede sınırsız kapasitede verebildiği catering hizmetini,indirim kampanyalarını ve sürpriz hediyeleri sizlere daha kaliteli bir hizmetle sunabilmek için güçlü bir ekip çalışıyor..

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT