Gloria Jean`s Coffees

Yeme İçme Kafe Gloria Jean`s Coffees

Mutfak Türü: Kafe Türü, CAFE

Adres: Rüzgarlıbahçe Mah. Cumhuriyet Cad. No:10, Kavacık (Yapı Kredi Bankası Yanı) Beykoz İstanbul

Telefon: 216 537 75 80

Web: http://www.gloriajeans.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Kahve Türk kültüründe ayrı bir yeri olan bir içecek. Şarkılara, şiirlere konu olmuş başlı başına bir kültür, bir fincanının kırk yıl hatırının geçtiği özel bir lezzet. “Kahve Yemen’den gelir.” sözü geçmişte kaldı çünkü artık Gloria Jean’s Coffees var. A.B.D. merkezli Gloria Jean`s Coffees dünyadaki en iyi kahve çekirdeklerinden meydana gelmiş yüzlerce içecek çeşitlerini ve leziz yiyecekleri (salata, sandviç, cheesecake vb.) farklı bir anlayış ile yepyeni bir "coffee shop" kültürü içerisinde siz tüketicilere sunuyor. Gurme kahve konusundaki deneyimini en iyi hizmet kalitesinde sizlerle paylaşarak kahvesever kitlesini tüm ulus çapında arttırmayı hedefliyor.

1979 yılında Amerika`da kahve kavurma, öğütme ve paketleme işi ile ticari hayata atılan Gloria Jean’s Coffees 1986’dan beri franchising yoluyla dünyaya açıldı ve şu an onbir ayrı ülkede hizmet veriyor. Avusturalya, Guam, İrlanda, Japonya, Kore, Malezya, Meksika, Singapur, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri ve şimdi de Türkiye dünyanın en seçkin kahve çeşitlerini tatma şansına sahip ülkeler.

Güney Amerika, Orta Amerika, Endonezya, Afrika ve Hawaii olmak üzere dünyanın 5 farklı bölgesinden, özelliklerine göre en seçkin 88 çeşit kahve çekirdeği, "coffee shoplar"da sizlerin beğenisine sunuluyor. Karamelli, çiçek ballı, şarabımsı, fındıklı, turunçgiller tadında, keskin ve acı, çikolatalı, baharatlı, cevizli, böğürtlenli, kayısılı, konyaklı, naneli, tarçınlı, frambuazlı, romlu, vanilyalı, hindistan cevizli ve saymakla bitmeyecek çeşitli aromalara sahip kahveler yanında, kafeinli veya kafeinsiz çeşitler de var. Ayrıca ünlü ressam Max Mara’nın sanat eserlerini kupa ve tabaklara işlediği ürün kolleksiyonu, sıcak ve soğuk içecekleri aynı ısıda uzun süre korumada dünya uzmanı olan Thermos`un sporcular ve sürücüler için özel hazırladığı ürün çeşitleri, Gloria Jean`s Coffees`in yılın özel günleri için tasarladığı geniş bir "Giftpack" kolleksiyonu, dünyanın lider çikolatalarından Neuhaus`un seçkin ürünleri de tüketicilere sunuluyor. Coffee shoplar’ da sunulan ürünlerde çekirdeğin toplanmasından sunulmasına kadar gerekli kontrole, dikkate ve özene özel önem veriliyor.

Gloria Jean’s Coffees in take away hizmeti sayesinde artık sokakta, arabada, evde veya herhangi bir yerde, kahvenin eşsiz lezzetini yudumlayabilirsiniz. İçecekleri sıcak tutmak için özel olarak hazırlanmış take away bardakları sayesinde, kahvenizi, soğumadan keyifle içebilirsiniz. Özenle dekore edilmiş, hijyene önem veren, zengin ve lezzetli menüye sahip Gloria Jean s Coffee Shop`lardan, tüm kahve çeşitlerini, sıcakve soğuk içecekleri, sandviç çeşitlerini, salata ve pastaları, take away olarak alabilirsiniz. Menüde harman-yöresel-aromalı ve kafeinsiz olarak dört ana kategoride toplanan bol kahve çeşitleri, espresso-cappuccino ve sıcak çikolata seçenekleri, buzlu kahveler ve meyve aromalı içecekler, doğal meyve püreleri, spesiyal içecekler, salata ve soğuk-sıcak sandviçler, pastalar sizleri bekliyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Tüm kredi kartları geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT