Gönül Kahvesi Forum İstanbul

Yeme İçme Kafe Gönül Kahvesi Forum İstanbul

Mutfak Türü: Kafe Türü, CAFE

Adres: Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi-Kocatepe Mah. Paşa Cad. Bayrampaşa İstanbul

Web: http://www.gonulkahvesi.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Türk kahvesi kokusu nereden gelse tanıtır kendini, ayrıştırır hemen benzerlerinden. Hele öyle müdavimleri vardır ki onun kokusu olmadan gözlerini açamaz uykudan. Yalnızca kişisel hayatlarımıza etki etmez Türk Kahvesi. Toplum hayatında, "kız isteme" olarak adlandırılan olayın bile temel taşıdır. Dostlukları simgeler, sohbetleri güzelleştirir. Hele kışa girilirken ayrı bir aratır kendini soğuktan titreyen ellerin arasında… Gönül Kahvesi tüm bunları sunuyor misafirlerine. Bir kahve fincandan öte, sımsıcak bir ortam ve sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz muhabbetler Gönül Kahvesi’nde. Gönül Kahvesi’nin Türk Kahvesi, kendine özgü enfes kokusu ve köpüğüyle damaklarda unutulmaz, bağımlılık yaratan bir lezzet bırakır. Gönül Kahvesi’nde, yalnızca tek çeşit Türk Kahvesi değil, birbirinden farklı ve her damak zevkine uygun kahveler yer alıyor. Damla sakızlısı, çikolatalısı, kakulelisi, keçiboynuzlusu; onlardan birer yudum alınmasını bekliyor. Bir de melengiç kahvesi... Aşılanmamış antepfıstığı olan melengiç ağacının meyvelerinden üretilen melengiç kahvesi, yumuşak içimiyle değişik lezzetler peşinde olanlarca keşfedilmeyi bekliyor. Bir fincanın yeterli olmadığını hissettirecek melengiç kahvesi, Gönül Kahvesi’nin favorileri arasında…

Osmanlı Kahvesi, Otantik Konsept

Türk kültür öğelerini kahve kokusunda buluşturan Gönül Kahvesi’nde, kahvelerin tamamı natürel. Kahve çeşitleri 17 ülkeden gelen çekirdeklerle uzun ve gelişmiş ar-ge çalışmalarının ürünü. Gönül Kahvesi’nin dekorasyonu ise, ahşap üzerine kurulu. Dekorasyon, tarz, işteki anlayışında Osmanlı ve Anadolu Medeniyetleri’ne göndermeler var. Anadolu toprakları üzerinde yaşam sürmüş farklı medeniyetlerin, bu bölgelerde bıraktığı kültürel mirasın izlerini, Gönül Kahvesi’nin çeşitli bölümlerinde görebilirsiniz. Özel imal edilmiş eskitme koltuklar, el yapımı avizeler ve sıcacık bir ortam Gönül Kahvesi’nin kapısının ardındakiler.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT