Harvard Cafe

Yeme İçme Kafe Harvard Cafe

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Seher Yıldızı Sok. No:6 Etiler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 287 10 51

Web: http://w.harvardcafe.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Gerek servis anlayışıyla, gerek muhteşem doğa dokusuyla misafirlerine alternatifsiz bir ortam sunan Harvard Cafe, 1996 senesinden beri Etiler’de hizmet veriyor. Harvard Cafe, yenilenen bahçesi ve iç mekanıyla kalite ve konforu seçkin müşterileriyle muluşturmaya devam ediyor.

Bahçeye girdiğinizde sizi etrafı yemyeşil ağaçlarla çevrili harika bir atmosfer karşılıyor. Bahçenin ortasında minik bir havuz ve yerleri gemi güvertesini andıran ahşap döşemeler keyifli geçirilecek saatler için tamamlayıcı unsurlar olarak yer alıyor.

Yemeklere gelince; menü dünyanın her yerinden bir parça lezzet almış. Meksika’dan Nacholar, Burritolar, Kaliforniya’dan Buffalo Tavuk Kanatları, bir Fransız klasiği olan Cafe de Paris soslu bonfile, İtalyan tarzı ince hamurlu Pizzalar ve muhteşem Cheese Cakeler.

Harvard Cafe, son derece saygın bir müşteri portföyüne hizmet vermektedir. Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri tarafından 2 kez en çok gidilen cafe ödülüne layık görülen Harvard Cafe’de ayrıca özel davetlerinizde misafirlerinizi ağırlayabilir, sigara içilen bölümde dev perdede maç yayınlarını izleyebilirsiniz.

Haftanın 7 günü 09:00 – 01:00 saatleri arasında hizmet veren Harvard Cafe, yıllardır misafirlerini aynı sloganla karşılıyor: “Biz, sizinle mutluyuz!”

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT