İsminar

Mutfak Türü: Türk Mutfağı

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:5 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 92 36

Faks: 0212 243 92 38

Web: http://www.isminar.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
İSMİ`NAR müstakil cumbalı bir binada bağımsızlığını ilan eden bir mekan olarak ortaya çıktı. 5 ay süren yoğun ama keyifli bir restorasyon aşamasından sonra rahatlığın ön planda olduğu, farklı görsel ihtiyaçları farklı katlara dağıttılan sımsıcak bir restoran yaratıldı

İSMİ`NAR insanın evine olan aşkıdır. Ev bizim kimliğimizi ve yaşam tarzımızı yansıtır. ISMI`NAR, kısaca eviniz rahatlığında ve konforunda özgün Türk ve Tatar yemekleri yiyebileceğiniz bir restorandır.
Her katta farklı bir dekorasyon ve müzik tarzı yer alıyor.
İSMİ`NAR EXIT (giriş katı):Farklı biçimdeki BUDA bakışlarının altında nefis kekler, pastalar, kahve çeşitleri ve nar suyuyla yapılmış kokteyller eşliğinde her saat café-bar olarak kullanıma açık olan bu katta, öğle yemek servisi de verilmektir.
İSMİ`NAR KITCH-KAT (1.kat): Masif ağırlıklı klasik mobilya tasarımına eskinin kokusunu yerleştirildi. 20-25 kişilik Özel gruplara da kapalı oda rezervasyonu alınan bu katta akşamları zaman zaman kemanın büyülü sesini zaman zaman ud ve kanunun coşkusunu yemeklerinize çeşni yapabilirsiniz.
İSMİ`NAR VIP (2.kat): Ev yemekleri eşliğinde şirketlerin yurtdışından veya yurtiçinden iş amaçlı gelen misafirlerini ağırlayabilecekleri; kısa süreli eğitim faaliyetlerini ve iş toplantılarını da gerçekleştirebilecekleri bir ortam.
İSMİ`NAR CHILL-OUT (3.kat): Minderler, tütsüler ve mumlar eşliğinde, Cumartesi günleri akustik flamenco dinletileri ile renklenen rahatlığın şımarıklığını yaşayabileceğiniz 5 duyu organına hitap eden bir sunum sizi bekliyor.
Açık Mönü ile rezervasyon esnasında akşam yemeğinizi isteğiniz doğrultusunda sipariş edebilme şansını sahipsiniz.

İSMİ`NAR kişisel ve yalnız size özel seçimler yaparak yaşamınızın her alanını biçimlendirme şansı yaratır.
İsmianar Mönüsü`nün Özel Lezzetleri: Gelin Bohçası, Çıtır Kanat, Damat Doması, Kötebe, Mantarlı Biber Dolması, Karides Güveç, Yoğurtlu İstanbul Kebabı, Beykoz Kebabı, Patlıcan Beğendi, Mantarlı Çoban Kavurması, Ispanaklı Piliç Dolması, Yufka Sarmalı Köfte, Damla Sakızlı Sütlaç, Nar Suzet...

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT