Julius Meinl

Yeme İçme Kafe Julius Meinl

Mutfak Türü: CAFE

Adres: Cevahir Alışveriş Merkezi, Büyükdere Cad. No:22 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 380 18 88

Web: http://www.meinl.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Güne iyi başlamak için hiçbir şey bir kahveden daha iyi olamaz. Kokusuyla hemencecik sizi uyandıran, ayağa kaldıran kahve, sabahları keyifli hale getirmek için birebir.

Sıcak ve taptaze çekilmiş kahve çekirdeklerinden hazırlanmış, aromasıyla size mutluluklar yayan bu sihirli içecek ile günün her saati arkadaş olabilirsiniz. Öğle arasında, arkadaş buluşmalarında, alışveriş molasında ya da akşam yemeği sonrasında her zaman “bir kahvelik” vaktiniz olsun. Avusturya’nın 1 numaralı kahvecisi, tadı dünyaya yayılan Julius Meinl, sizi bir kahve içmeye bekliyor!

Bu fırsatı kaçırmayın, Cevahir’de alışverişin ardından kısa bir kahve molası için Julius Meinl’a uğrayın! Burada “arabica” çekirdeklerinden yapılan en kaliteli kahveleri içecek, tüm yorgunluğunuzu bir anda unutacaksınız. Viyana’dan tüm dünyaya yayılan mükemmel kahve ile tanışacak, unutamayacağınız bir kahve keyfi yapacaksınız.

Julius Meinl Coffee, 70 ülkede ve 30.000 noktada tadabileceğiniz premium bir Viyana kahvesi. Avusturya`nın 1 numaralı kahvesi olup Chicago, Moskova, Hamburg gibi şehirlerde Julius Meinl Coffee House`lar bulunuyor.

Kahvenin yanı sıra çay ve marmelat gibi farklı ürün çeşitlerine de sahip. 1924 yılında Josef Binder tarafından yaratılan ünlü logosu 2004 yılında İtalyan tasarımcı Matteo Thun tarafından yeniden tasarlanmış ve yeni konsepti oluşturulmuş.

Julius Meinl’ın hikayesi 1862 yılında Viyana’da Julius Meinl I. tarafından kahve ve baharat satan ilk marketin açılması ile başlamış. 1891 yılında Julius Meinl, bugün de aynı görünümünü koruyup faaliyetini sürdüren tarihteki ilk endüstriyel kahve kavurma tesisini Viyana’da kurmuş ve yine ilk defa ticari olarak kavrulmuş ve paketlenmiş kahve satışına başlamış.

Julius Meinl, günümüzde kahve çekirdeklerini Orta - Güney Amerika, Doğu Afrika, Etiyopya, Hindistan ve Papua Yeni Gine gibi dünyanın en kaliteli “arabica” kahve çekirdeklerinin yetiştiği bölgelerden tedarik ediyor. Mükemmel kalitedeki kahveleri, geleneksel tarzı ile Viyana – Avusturya ve Vicenza-İtalya’da bulunan son derece modern tesislerde harmanlanıp kavruluyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT