Laçin Cafe Bistro

Yeme İçme Kafe Laçin Cafe Bistro

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Florya Asfaltı Şenlikköy Mah. No:25/B Florya Küçükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 598 75 44

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Florya’da Keyifli Kaçamak!

Florya’da gökyüzünün maviliğini bahçesindeki renkli çiçekleri ile bütünleştiren bir mekanda sizlerle buluşan Florya Laçin Cafe Bistro, zengin menüsü ve kaliteli hizmetiyle sizi tanışmaya davet ediyor.

Samimi ortamıyla içinizi ısıtan, sevdiklerinizle hoş sohbetler eşliğinde lezzetli dakikalar geçireceğiniz mekan, şehrin karmaşasından kaçıp kendine ait özgür zamanlar yaratmak isteyenler için de seçkin bir sığınak gibi sizi kucaklıyor..

İnce detaylarda ruhunuza seslenen dekorasyonu ile iç mekan olarak konforu ve zevki bir arada sunarken, bahçe peyzajıyla da bir bütün olarak dört mevsim farklı tatlar yaşatıyor.

Meksika Mutfağı’ndan fajita çeşitleri ve daha bir çok lezzet, İtalyan esintisini sofraya taşıyan makarna ve pizzalardan yine dünya mutfağına özgü köri soslu tavuk, ızgara somon ve noodle gibi pek çok yemek ile menü içeriğinin zenginliğini kanıtlamakta.

Izgara et çeşitleri, Tire Köfte ve etli yaprak sarması ise Türk Mutfağı’ndan birkaç enfes örnek…

Salata menüsü ile de göz dolduran Florya Laçin Cafe Bistro, somonlusundan ızgara hellim peynirli salatasına pek çok seçenekle her zevke hitap ediyor.

Günün belli saatlerine göre sunulan konsept menüler ile de farklı alternatifleri aklınıza düşüren Florya Laçin Cafe Bistro, zengin kahvaltı menüsü, birbirinden leziz sandviç ve dürümleri, atıştırmalıkları gibi sohbetinize eşlik edecek lezzetleri ile bağımlılık yaratıyor.

Florya Laçin Cafe Bistro`nun, menüsünde bulunan tatlı ve çikolatalar ise hiç bir katkı maddesine yer verilmeden en kaliteli malzemeler kullanılarak tamamen kendi mutfağında üretiliyor.

Enfes çikolatalı browni, cheesecake ve tahinli sıcak kek ise günlük olarak üretilen ve sadece Florya Laçin Cafe Bistro’da yaşayabileceğiniz tatlı şöleninden sadece birkaç lezzet…

Florya Laçin Cafe Bistro yeni müdavimler yaratmaya devam ediyor…

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Yemekleri harika personeli çok güleryüzlü fiatlar makul herkase. Öneririm
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT