Namport Karaköy

Yeme İçme Kafe Namport Karaköy

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Rıhtım Caddesi No:7 Karaköy Iskelesi karşısı Karaköy Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 15 41

Faks: 0212 251 15 45

Web: http://www.namligida.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Namlı`nın kendine özgü lezzetlerini Karaköy`ün eşsiz deniz manzarasında, tarihi Topkapı Sarayı ve Galata Köprüsü eşliğinde tatmak isteyenler için alternatif bir mekan daha.

2007 yılında açılan ve Namlı Gurme`nin şubesi olan Namport, hizmet anlayışındaki kaliteyi özümseyerek sizleri bahçesi ve farklı konseptlerdeki 2 katıyla kaliteli anlar yaşamaya bekliyor.

Her damak tadına uygun lezzetlerin bulunduğu mekan, sabah 07.00`den akşam 22.00`ye kadar sıcak ve soğuk her çeşit yiyecek ve içecek çeşitleriyle hizmet veriyor.

Kahvaltı

Namlı`nın kendine özgü yerli ve ithal peynir ve et çeşitlerinden ızgara sucuk çeşitlerine, çeşit çeşit zeytinlarından turşularına, bal kaymak ikilisinden reçellerine, pastırmalı-kavurmalı-sucuklu-peynirli yumurtaşarından menemen çeşitlerine, 30 çeşit zeytinyağlılarından salata çeşitlerine kendi mutfağından sizin için hazırlanan tatlılarından kendi fırınından çıkan unlu mamüllerine kadar her çeşit çay, kahve ve sıkma meyve sularının da bulunduğu açık büfe sistemiyle kahvaltı yapmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı.

Yemekler

Türk mutfağının vazgeçilmezi zeytinyağlıların yanı sıra hafta içi günlük olarak çıkan sıcak ev yemekleri, Namport klasiği balık çorbası ve balık-somon çeşitleri, ızgara et-tavuk-sucuk çeşitleri, özel makarnaları, pizza çeşitleri, kumpiri, kumrusu, sandviçler sizlere yemek yemenin zevkini yaşatacak kadar iddialı.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT