Notting Hill

Yeme İçme Kafe Notting Hill

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Meksika Mutfağı

Adres: Galleria AVM, Prestige Cinema Clup karşısı Ataköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 661 99 00

Faks: 0212 661 99 04

Web: http://www.nottinghillpub.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
İstanbul’da Bir İngiliz....... NOTTING HILL

Adını İngiltere’nin turistik popüler semti ve unutulmaz bir aşk filmi olan Notting Hill’den alan mekan Meksika ve İtalyan mutfağı’nın ülkemizdeki en iyi temsilcilerinden. İstanbul’da mekan modası hızla değişirken NOTTING HILL ISTANBUL, Galleria Alışveriş Merkezi Ataköy’de klasikler arasına şimdiden girmiş görünüyor.

Hem restaurant hemde pub olarak işletilen NOTTING HILL ISTANBUL’UN kapısından adım attığınız andan itibaren iç dekarasyonu özel mimari yapısıyla bir bütünlük oluşturuyor. Mekan İngiliz aristokrarisinden izler taşırken günümüz akımlarından da etkilenmiş. 18.yy’ dan kalma bisiklet, Amerika’daki bir kiliseden alınan avize, yazar kasalar ve tartılar ilginizi çekebilecek antika objelerden sadece birkaç tanesi. Burada sanat sadece antikalarla sınırlı değil pub kısmının duvarlarını süsüleyen cam mozaik Van Dyck tablosu ise mekana sonsuzluk katmakta.

NOTTING HILL ISTANBUL’un mutfağı Meksika ve İtalyan mutfağı’nın dengeli bileşimi. Farklı iki mutfaktan Türk damak tadına yabancı olmayan geniş bir mönü sunuyor. Mönüde baharatlı dana carpaccio, füme ördek göğsü, somonlu fettuccine, ricotto, peynirli ve ıspanaklı ravioli, fajitas klasikleri, T-bone steak, chilicon corne, quesadilla’s öne çıkan seçenekler. Hafif bir şeyler yemek isterseniz Sezar salatası, vegetable fajitas, kulüp wrap sandwich, hellim peynir salatasını deneyebilirsiniz.

Yemekler için kullanılan tüm aksesuarlar ve malzemeler anayurtlarından getirilmekte ve yemeği bir şölene çevirmekte. Yemeğinizi NOTTING HILL ISTANBUL’da deep fried ice’cream yada çikolata süprizi ile sonlandırabilirsiniz.
Mönüsü içecekler açısından da zengin olan NOTTING HILL ISTANBUL’ da bir çok yerli ve ve ithal seçkin, portwines, sherry wines ve brandy, blended-malt-tennessee ve kentucky whisky’lerin yanı sıra dünyaca ünlü purolarıda tadabilirsiniz.

Özellikler iş çıkışları saatlerinde 19:00-01:00 saatleri arasında DJ tarafından yapılan müzik ile barında içki içebileceğiniz mekanda günün her saati Meksika ve İtalyan mutfağı’ndan istediğiniz yemeği güleryüzlü personelin profesyonel servisi eşliğinde yemeniz mümkün. Kuzine ve büyük bir masanın bulunduğu bölüm arkadaşlarınız ve iş toplantılarınız için ideal.

Başka bir mekana uğrama ihtiyacı duymadan keyifli saatler geçirmek için NOTTING HILL ISTANBUL biraz trendy birazda aristokrat. NOTTING HILL ISTANBUL mönüsünden dekorasyonuna, kendisine özgü müziklerinden, kusursuz servisi, modern ve klasiğin birleşimi olan timeless bir mekan.
NOTTING HILL ISTANBUL haftanın yedi günü 10:00- 01:00 saatleri arasında açık.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT