Rainbow 45

Mutfak Türü: Kafe Türü

Adres: Caferağa Mah. Moda Cad. Zuhal Sok. No:3-A Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 405 23 30

Web: http://www.rainbow45records.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Kadıköy - Moda’ da açılan Rainbow 45, bir plak dükkanı olmaktan çok öte… Konuklarına, plak seçerken kahve molası verebilecekleri, müzik üzerine uzun sohbetler edebilecekleri şirin ve sıcak bir ortam sunuyor.

Rainbow 45’te, gün boyunca plak çalabilir ve sizle aynı müzik zevkini paylaşan plak severlerle buluşabilirsiniz.Rainbow 45’in ev sahipleri olan Salih Karagöz ve Baran Belgü, farklı konsept ve fikirleriyle; kimilerinin artık nostalji diye adlandırdığı, aslında kaliteli müzik dinleyicilerinin hiçbir dönemde vazgeçmedikleri bir tutku olan plakları sıcak bir cafe ortamıyla bir araya getirdi.Plak dinleme merakı çocukluk yaşlarında başlayan Salih Karagöz ve Baran Belgü; hiçbir zaman plaktan aldıkları keyfi kaset, cd ve mp3 çalar gibi teknolojilerde bulamadı. Hergün hızla gelişen teknoloji onları plağa daha da bağlı bir hale getirdi. Gittikleri her şehirde orijinal plakları toplamaya başlayan ikili, tabir-i caizse zaman içinde Plak Avcıları haline geldi. Koleksiyoner olarak başladıkları bu yol, kısa bir süre sonra ufak bir şekil değişikliğine uğradı ve arşivledikleri plakları diğer plak severlerle buluşturmaya karar verdiler. Önceleri, gittigidiyor.com, hepsiburada.com gibi sitelerde, çok özel plaklar sattılar.Ardından 23 Nisan 2011 tarihinde bir yandan seçkin plak arşivinin arasında gezinirken diğer yandan atıştırmalık kurabiyelerin, az bulunur hediyelik objelerin keyfine varacağınız Rainbow 45’i açtılar.

Rainbow 45’te Hard Rock, Heavy Metal, Rock’n’Roll, Blues, Jazz, Soundtrack, Electronic, PunkRock ve yerli kategorilerinde 4000 çeşitten fazla plak bulunuyor.

Misyonunu kaliteli müzikten ödün vermeden, yılmadan, yorulmadan bilgi ve tecrübelerini aktarmak, yenilerini kazanmak ve plak tutkusunun hiç sönmemesi için çalışmak olarak nitelendiren Rainbow 45, Cuma akşamları aperatif eşliğinde ve Cumartesi sabahları kahvaltı eşliğinde plaklarınızı seçerken canlı müzik dinleyebilme olanağı da sunuyor...

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT