Rook

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Meşrutiyet Cad. 102A Şişhane Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 00 19

Web: http://www.rook.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Şişhane’nin yeni gözdesi ROOK Cafe Bistro Bar, kalite, lezzet ve ambiyansıyla İstanbul’un en çok konuşulan mekânlarından birisi olmaya aday. Ödüllü Şef Eyüp Gül tarafından hazırlanan menüsünün yanı sıra Rook, orijinal kokteylleri ve çok konuşulacak party’leri ile kaliteli eğlencenin tek adresi olacak!

İstanbul’un nostaljik ve popüler bölgesi Şişhane’de açılan ve son zamanlarda oldukça konuşulan ROOK Cafe Bistro Bar, özenli servisi ve ünlü şef Eyüp Gül tarafından hazırlanan menüsüyle, kalitenin yanında lezzet de vaat ediyor. ROOK’un özenle hazırlanan ve dünya mutfağından örnekler bulunan menüsünde, birbirinden lezzetli başlangıçlar, makarnalar, pizzalar ve sağlıklı salataların yanı sıra Faros Usulu Fırınlanmış Levrek gibi özel lezzetler, kaçırılmaması gerekenlerden. Frambuaz soslu soğuk çikolatalı kek ise tatlı düşkünlerinin yeni rüyası olacak.

Günün her saatini geçirebileceğiniz ambiyansıyla dikkat çeken ROOK’un kokteyl menüsü de oldukça geniş... Sadece ROOK’ta bulabileceğiniz Patrooka ve Kyuri gibi kokteyller, profesyonel barmenler tarafından hazırlanıyor.

ROOK’un sade ve bir o kadar da şık iç mekan tasarımı mimar Emir Uras’a ait. Misafirlerin rahat etmesi amacıyla abartısız renklerin seçildiği mekan, Şişhane müdavimlerine vazgeçemeyecekleri bir ambiyans sunuyor. Ön ve arkada olmak üzere iki ayrı balkonuyla açık hava keyfini yaşatan ROOK, gündüz cafe bistro olarak servis verirken, geceleri de resident DJ Alain Silifkeli’nin yanı sıra farklı DJ performansları eşliğinde, eğlenceli bir alternatif sunuyor.

Şişhane’nin nostaljik havasına kendisini kaptırmak, ister lezzetli bir yemek, isterse özel bir ROOK kokteyli ile uzun ya da kısa soluklu mola vermek isteyenler için sıra dışı ve iddialı ROOK, kapılarını Pazar hariç her gün saat 11:00 – 02:00 arası açıyor..

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT