Karafırın Nişantaşı

Yeme İçme Pastane Karafırın Nişantaşı

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü Şişli İstanbul

Telefon: 0212 231 30 15 - 0212 231 93 79

Faks: 0212 241 20 09

Web: http://www.karafirin.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Firmamız ve “koşulsuz müşteri memnuniyeti” ilkesini benimsemiş mağazalarımız hakkında bilgiler, Karafırın’da her an bulabileceğiniz “taze ve leziz” günlük ürünlerimiz ile doğum günü, düğün gibi özel günleriniz için seçim yapabileceğiniz “farklı ve yenilikçi” butik pastalarımızın fotoğraflarını bulabilirsiniz. Özel günlerini ve organizasyonlarını “güvenilir ve yaratıcı” bir ele teslim etmek isteyen müşterilerimiz için de catering hizmetimizle ilgili bilgiler ve fotoğraflar olan bir bölüm koyduk.

Karafırın’ın en sadık müşterileri olan “çocuklarımız” için onların keyifli zaman geçirirken, kendileri için oluşturduğumuz ürün ve hizmetlerden seçim yapabilecekleri özel bir sayfada oluşturduk.

1905 yılında Hacı Ahmet ile başlayan Karafırın macerası 4.nesil usta ve işletmecileri ile İstanbullu`lara hizmet etmeye devam ediyor. Kaliteli servis ve ürünleri, zengin ürün yelpazesine her geçen gün yenileri eklemeleri ile pek çok ödül sahibi de olan Karafırın artık İstanbul`un klasik haline gelmiş pasta ve ekmek fırınlarından bir tanesi.

2008; Karafırın hızla yayılan mağazaları, genişleyen franchise ağı, yurtdışından ve Türkiye`den ustalarla sürdürdüğü yoğun ar-ge çalışmaları ve tüm firmadaki yirmibirinci yüzyıla uygun yapılanma çalışmaları ile ülkemiz pastacılık ve pastane sektörünü bir adım daha ileriye götürmeye hazırlanmaktadır.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT