Bahar Pastaneleri Arnavutköy

Yeme İçme Pastane Bahar Pastaneleri Arnavutköy

Mutfak Türü: Pastane

Adres: 1. Cadde No:48 Arnavutköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 265 15 64

Web: http://www.baharpastanesi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Bahar Bomonti Pastacılık perakende ve toptan tüketim sektörüne kalite, servis ve teknik bilgiden oluşan profesyonel bir hizmet sunmak amacıyla 1951 yılında kurulmuştur.

Pasta, Sütlü Tatlı, Unlu Mamüller, yüzlerce Ekmek Çeşidi, Dondurulmuş Ürünleri ve Kestane şekerleriyle, hijyen Haccp`den sorumlu gıda mühendisi denetiminde üstün teknolojiyle donatılmış tesislerinde Bahar Pastaneleri uzun yıllardır lezzet severlerin ilk tercihi olmaya devam ediyor.

İstanbul`un tüm semtlerine günün 24 saati sunmuş olduğu servis ağıyla yıllardır hizmetini sürdürmektedir. Özel üretim departmanı ile birlikte istediğiniz mamülü istediğiniz şekillerde ürününüze yeni boyutlar kazandırarak tasarlayıp imal etmektedir.
Profesyonel servisi, lezzeti ve kaliteyi Bahar`da bulacaksınız...

Ürünlerimiz:
Çikolata, Kestane şekeri ve marondegize, Düğün ve nişan pastaları, Dogum Günü Pastaları, Turta Ve Pasta Çeşitleri, Baton pasta, Tek pasta ve petüfür pasta çeşitleri, Sütlü tatlılar, Baklava, Badem ezmesi, Kek ve kurabiye çeşitleri, Çörek ve Tart çeşitleri, Kahvaltı çeşitleri, Açma, pizza çeşitleri, poğaça çeşitleri, simit çeşitleri, Korney, Tuzlu ve tatli biskuvi cesitleri , Musevi, Rum, Ermeni, Suryani cemaatlerine yönelik özel bayram tatlıları ve tüm çeşitleri, Ekmek çeşitleri, Dondurulmuş ürünler, Dondurma üretimi, Kandil simidi (Toptan ve perakende)

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Tüm kredi kartları geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT