Bebek Baylan

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Cevdet Paşa Cad. 52-54 Bebek Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 358 07 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Baylan’da öğle ve akşam yemekleri için çok özel lezzetler
Baylan’ın restaurant bölümünde yer alan mönü, üç Michelin yıldızı sahibi ünlü Fransız Şef Alain Ducasse ve ekibinin Baylan şefleri ile birlikte uzun süren titiz çalışmasının sonucunda oluşturuldu. Konsept mönüsüyle iştah kabartan ve sadece rezervasyon sistemi ile çalışan Baylan’ın restaurant katında kullanılan özel servis takımları ve özel tasarım bardaklar ise Baylan’ın misafirlerine gösterdiği özenini ispatlıyor. Bugün ancak büyük otellerin “presidential suit”lerinde kullanılan gümüş çatal-bıçak setlerinden Limoges porselenlere ve masanın titiz dizaynına kadar her detay, deniz manzarası ile birleşerek büyüleyici bir atmosfer yaratıyor.

Türkiye’de sayılı noktada kullanılan üstün pişirme teknolojisi Baylan’da
Baylan, Türkiye’de sadece en büyük otellerin yiyecekleri koruma amacıyla kullandığı özel vakum teknolojisi ‘sous-vide’ ile yiyeceklerini en hijyenik şartlar altında korumanın yanı sıra aynı teknoloji sayesinde mönüsünde yer alan tüm yemekleri ateşe değmeden, suda pişiriyor. Yurtdışından ithal edilen ısıya dayanıklı, hijyenik poşetler içerisinde saklanan yiyecekler, sous-vide teknolojisi sayesinde uzun süre taze kalıyor, kokusunu, aromasını ve tadını koruyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT