Cemilzade

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Bebek Yokuşu Sok. No:3/1 Etiler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 263 17 63

Web: http://www.cemilzade.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Eski İstanbul’un ve o dönem kültürünün en önemli simgelerinden biri olan Cemilzade, 127 yıllık hikâyesini dijital ortama taşıdı. Yenilenen www.cemilzade.com.tr adresinde Cemilzade’nin kurucusu Udi Şekerci Cemil Bey’in odasında bir gezintiye çıkarak 127 yıllık bu tarihin detaylarında dolaşabilirsiniz.

www.cemilzade.com.tr yenilenirken, kurucusu Udi Cemil Bey’in hem bir zanaatkâr hem de bir müzisyen olarak, sanatçı kimliğinden yola çıkıldı. Sitede, şekerciliğinin yanı sıra, döneminin çok değerli bir bestekârı olan Udi Cemil Bey’in özel hayatı ve müzisyenliğiyle de ilgili pek çok detaya ulaşabilirsiniz. Siteye girdiğinizde, Udi Cemil Bey’in o dönemdeki çalışma odasıyla karşılaşıyorsunuz. Odada, her biri Cemil Bey’in hayatından bir kısımla ilişkilendirilmiş objelere dokunarak, enfes lokumların ve şekerlemelerin içinden çıktığı bu dünyanın içine girebilirsiniz.

Sitede Udi Cemil Bey’in Zeki Müren, Safiye Ayla gibi değerli sanatçılar tarafından icra edilen eserlerini dinleyebilir, kendisi hakkında yazılmış bir kitabı okuyabilir, en az 100 yıllık nota defterleri ve fotoğraf albümüyle şekerlemenin tarihine de tanıklık edebilirsiniz. Ayrıca siteden, internet üzerinden sipariş verilebileceğiniz www.cemilzadesiparis.com.tr adresine geçerek, Türkiye’nin her yerinden 127 yıllık tarihin tanıklık ettiği lezzetlere ulaşabilirsiniz.

Tarihi marka, dijital dünyada tüketicilerine sadece internet sitesinden değil, aynı zamanda sosyal medyadaki sayfalarından da erişiyor. Facebook, twitter ve Flickr’daki sayfalarından Cemilzade ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip edebilirsiniz.

Bu tarihi markanın dijitaldeki konumlandırmasının arkasında ise Eggrobot Dijital Ajansı bulunuyor. İstanbul kültürünü başarıyla yaşatan Cemilzade`yi daha yakından tanımak ve tarihe doğru bir yolculuğa çıkmayı arzu edenler hemen siteyi ziyaret edebilir.

Şube:Nişantaşı Şubesi:Prof. Dr. Orhan Ersek Sok. No:2/B Nişantaşı Şişli
Tel:0212 240 48 44

www.cemilzade.com.tr

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT