Galata Muhallebicisi Nişantaşı

Yeme İçme Pastane Galata Muhallebicisi Nişantaşı

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Teşvikiye Cad. İmren Apt. No:55 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 224 11 22

Faks: 0212 224 11 23

Web: http://www.galatamuhallebicisi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Galata Muhallebicisi, 1879’da Galata semtinde kurulan Bankalar Muhallebicisi’nden gelen bilgi birikimi ve yemek tariflerinin modern fikirlerle harmanlanması sonucu 2009 yılının ortalarında faaliyete geçti.

Geleneksel tariflere sadık kalınarak hazırlanan Sütlü ve Hamurlu Tatlılar ile Türk Yemeklerini güncel beklentilerle destekliyerek, rahat ve modern bir ortamda, her kesime hitap edebilecek bir fiyat politikası ile taze olarak tüketime sunmak esas amacımız oldu. Marka adının Galata olarak seçilmesinde, tecrübe kaynağının Galata’daki eski dükkan oluşu ve Galata semti’nin adını Rumcada Süt anlamına gelen “Gala” sözcüğünden aldığı söylentisi önemli rol oynadı. Dolayısıyla Galata Köprüsü’nün parmaklık motifleri ve Galata Kulesi gibi figürler de kurum kimliğimizin ayrılmaz parçaları oldular.

Birden fazla satış noktasında değişik konseptlerle büyümenin kalite ve standart yönünden getireceği sorunların önüne geçmek amacıyla, bu alanda çalışan diğer çoğu firmanın aksine, öncelikle İstanbul Çobançeşme’de modern bir Merkez Üretim Tesisi kuruldu. Burada Unlu ürünlerin yanı sıra özellikle kritik girdi saydığımız Et, Süt, Yumurta gibi Hayvansal ürünler Gıda Mühendisimizin kontrolünden geçtikten sonra deneyimli ustalarımız tarafından günlük olarak işlenerek 2009’un yaz aylarında tüketime sunulmaya başlandı.

2009 yılının son çeyreğinde Mahmutbey, Basın Ekspres yolu üzerindeki 212istanbul isimli yeni Alışveriş Merkezinin yemek katında, dekorasyonunda sütün ve muhallebinin beyaz renginin özellikle vurgulandığı ilk şubemiz faaliyete geçti. Bu ilk şubemizdeki “Rahat ve modern bir ortam” konseptine bağlı olarak “Yuda Mimarlık Proje Tasarım Ofisi” ile başlayan birlikteliğimiz, aynı çizgide yeni yatırımlarımızda da devam etmektedir.

Galata Muhallebicisi - 212 İstanbul AVM
TEM Otoyolu`nu E5 Otoyolu ile Atatürk Havalimanına bağlayan Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan 212istanbul Alışveriş Merkezi`nin ana girişinin üst katında bulunan dükkanımız pozisyonu, terası ve üzerindeki büyük saçağı ile adeta büyük bir geminin kaptan köşkü konumundadır.
Mutfak ve önündeki yer alan tezgah, çarşı içindeki kapalı alanı küçük ve büyük salon olarak ikiye ayırmıştır. Her iki salondan da çıkılabilen ve dükkanın diğer yarısını oluşturan büyük teras bölümü ise kenarlarındaki katlanır cam perdeleri ve infrared ısıtıcıları sayesinde kış aylarında da müşterilerimizin hizmetindedir.
Sabah 08.30 da özellikle çarşı çalışanları ve çevre işyerlerine kahvaltı servisi ile başlayan hizmetimiz, akşam 22:30’a kadar devam etmektedir. Küçük kapalı salonumuz, kutlama ve toplantı gibi özel rezervasyonlar haricinde özellikle lig maçlarının keyifle izlemesine hizmet etmektedir.

Galata Muhallebicisi`nin menüsünde ana yemekler, börekler, çorbalar, hamurlu tatlılar, kahvaltılıklar, pastalar, poğaçalar, salatalar, sandviçler, sütlü tatlılar, tostlar, yumurtalar bulunmaktadır.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT