Komşufırın Starcity

Yeme İçme Pastane Komşufırın Starcity

Mutfak Türü: Pastane, CAFE

Adres: Köyaltı Mevkii Merkez Mah. Değirmenbahçe Cad. Kavak Sok. No:2 Starcity Outlet B1-57 Yenibosna Bahçelievler İstanbul

Telefon: 0850 200 00 00

Web: http://www.komsufirin.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Türkiye’de ekmeğin ve fırıncılığın nihai ölçüsü, bir süredir, Komşufırın...
Her fırın ve ekmek, tüketicinin güvenini hak etmek için, Komşufırın ile boy ölçüşmek durumunda:

İnsanlık kadar eski ekmek geleneğini, günümüzdeki gıda teknolojisinin en son olanaklarıyla uluslararası hijyen, besleyicilik ve lezzet standartlarına yükseltirken tavizsiz bir özen sergiliyoruz. Dünya ekmek kültürünün zengin çeşitlerini, günümüzün Türk sofrasına katıyoruz. Bunlar da bizi tartışılmaz bir ‘ekmek otoritesi’ konumuna oturtuyor. Komşufırın’ın ardındaki uzmanlığımız, iş modelimiz ve yatırımlarımızla, Türkiye’deki fırıncılığın ve ekmeğin yepyeni bir döneme girmesine öncülük ediyoruz. Fırıncılığı ve ekmeği gelmeleri gereken çağdaş düzeye, Komşufırın’larla getiriyoruz.

Tohumdan başlarız üretmeye... En iyisini seçer, yetiştiririz; özenle ekeriz. Unumuz, bütün besleyiciliğini korur tahılın: Zenginliğini azaltmaz, yok etmez. En sağlıklı koşullarda hazırlanır, pişer tüm ekmeklerimiz, ürünlerimiz. En taze, en lezzetli halde ulaşır Komşufırınlarımızdan, sofralarınıza... Uzun bir yoldan geliyoruz binbir emekle. Ve uzun bir yola gitmeyi hedefliyoruz birlikte...

İnsanlık kadar eski ekmek geleneğini, günümüzdeki gıda teknolojisinin en son olanaklarıyla uluslararası hijyen, besleyicilik ve lezzet standartlarına yükseltirken, tavizsiz bir özen sergiliyoruz. Dünya ekmek kültürünün zengin çeşitlerini, günümüzün Türk sofrasına katıyoruz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT