Mövenpick Gourmet

Yeme İçme Pastane Mövenpick Gourmet

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Büyükdere Cad. 4. Levent 34330 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 319 29 30

Web: http://www.movenpick-istanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
MÖVENPİCK GOURMET AÇILDI …

Dünyaca ünlü Mövenpick gastronomi ürünleri ile hayatımıza bambaşka lezzetler katan Mövenpick Hotel Istanbul’un lobisinde Mövenpick GourmeT açıldı. Ev yapımı Mövenpick çikolataları, pastalar, kurabiyeler, ekmek çeşitleri ve özel ürünlerin satışa sunulduğu Mövenpick GourmeT haftanın her günü 08.00 – 22.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Mövenpick GourmeT’nin, hafifliği, tadı ve görüntüsü ile lezzet düşkünlerine şölen sunan fırın cheesecake, limonlu mereng, çikolatalı ganaj, vişneli pasta, çilekli tart gibi Mövenpick pastalarını evinizde dostlarınıza ikram edebilir veya arkadaş ziyaretlerinize taşıyabilirsiniz.

Baştan çıkarıcı tatlarıyla, özel üretilen, tamamı ev yapımı olan karamelli, vişneli, yeşil çay ganajlı, bademli Mövenpick çikolataları ve fıstıklı, viskili, portakal likörü ganajlı trüffler özel paketlerde satılıyor.
Ayrıca çikolata parçalı, limonlu, portakallı, bademli, haşhaşlı leziz kurabiyeler, ev yapımı ekmekler, Türk lokumu, organik ve sızma zeytinyağları, yerli ve yabancı şaraplar, 100 ml. ve 1 litrelik kutularında Mövenpick dondurmaları da bulunuyor.

Mövenpick Gourmet’de düğün, doğum günü ve evlilik yıldönümü gibi günler için de sipariş üzerine kişiye özel pastalar hazırlanıyor.
Mövenpick GourmeT’in eşsiz ürünlerinin lezzetini sevdikleri ile paylaşmak isteyenler için her gün 19.00 – 22.00 saatleri arasında günlük pasta ve ekmek çeşitlerine %50 indirim uygulanıyor.
Mövenpick GourmeT: 0212 319 29 30.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT