Seyidoğlu Merter

Yeme İçme Pastane Seyidoğlu Merter

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Ahmet Kutsi Tecer Cad. No: 16/B Merter İstanbul

Telefon: 0212 557 50 50

Faks: merter@seyidoglu.net

Web: http://www.seyidoglugida.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
1950 yılında Gaziantep`ten İstanbul`a göç eden Seyidoğlu`nun kurucusu olan Habeş Seyidoğlu, 2 yıl içerisinde baklavacılık mesleğini öğrenerek ilk dükkanını 1952 yılında Laleli`de bir ara sokakta açmış ve burada imalatla birlikte satışa da başlamış. Devam eden yıllarda Seyidoğlu helva, reçel ve lokum alanlarında da deneme üretimlerine başlamış ve bu sahada da profesyonel bir üretim ve satış için çalışmalarına devam etmiş ve 90`lı yılların başında İstanbul`a yayılmış 15 şubesi, helva ve reçel alanında hatırı sayılır pazar payı ile yönünü alt yapı çalışmalarına vermiş. Bu fikirle Hadımköy Organize Sanayi Bölgesi`nde 4500m² kapalı alan üzerine fabrikasını kurmuştur. Seyidoğlu, 2000`li yıllarda değil Türkiye`ye; tüm dünyaya satış ve pazarlama yapabilmek için bu çalışmalarını 2000`li yılların başında bitirmiş.
Seyidoğlu bugünlerde tüm dünyaya yayılmak için altyapı çalışmalarını bitirmiş ve 50 yılın tecrübesi, 2. ve 3. kuşağın gücüyle Türk tatlılarını tüm dünyaya tanıtmayı bir misyon kabul etmekte.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT