Akdeniz Hatay Sofrası

Yeme İçme Restoran Akdeniz Hatay Sofrası

Mutfak Türü: Türk Mutfağı

Adres: Ahmediye Cad. No:44/A Fatih İstanbul

Telefon: 444 7 247

Web: http://akdenizhataysofrasi.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

1985 yılında Mehmet Deveci tarafından Aksaray, İstanbul da kurulan Akdeniz Lokantası, birçok din ve kültüre ev sahipliği yapmış Hatay’ın unutulmaya yüz tutmuş lezzetlerini, yöresel sunum ve teknikleri ile bir konsepte toplayarak, 2007 yazında Akdeniz Hatay Sofrası olarak yeni yerinde sunmaya başlamıştır. Antakya’daki misafirperverlik anlayışı, kaliteli hizmet ve sürekli hijyen politikası ile çıktığımız yolda Antakya Bakkalı markasını da bu işe dahil ederek konseptimizi geliştirmeye önem vermekteyiz.

Akdeniz Hatay Sofrası tüm ürünlerini ve baharatlarını Hatay’dan doğal şartların korunmasına dikkat ederek, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’ndan aldığı izinler ile kendi bahçesinden temin etmektedir. Arzu ettiğiniz ürünleri Antakya Bakkalı standımızdan görebilir, test edebilir, dilerseniz satın alabilirsiniz.

Akdeniz Hatay Sofrası etlerini; doğal şartlarda yetişen, İslami koşulara uygun kesim yapılan gıda ve veteriner hekim gözetiminde, Balıkesir ve Çanakkale’den temin etmektedir.

Akdeniz Hatay Sofrası yöresel zengin kahvaltısı ile farkını ortaya koyarak Hatay’ın yemek zenginliğini sizlerle paylaşırken, ülkemizin en önemli kentlerinden biri olan Hatay’ın dünyaya tanıtılmasında mutfağımıza vermiş olduğunuz katkılarınızdan dolayı müteşekkirdir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT