Akıntıburnu Balık

Yeme İçme Restoran Akıntıburnu Balık

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Arnavutköy Mah. Birinci Cad. No: 115 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 263 48 29- 0212 265 05 25

Web: http://www.akintiburnu.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Hem yorgunluk atmanın hem de keyif yapmanın en güzel yoludur "Akıntıburnu Balık"

1967 yılından bu güne Arnavutköy’de İstanbul boğazının muhteşem manzarası eşliğinde müşterilerine hizmet sunan mekan; Ocak 2010 itibari ile tekrar Azderoğlu bünyesinde Akıntıburnu Balık adıyla hizmet vermeye başladı.

Yıllara meydan okuyan değişmez kalitesi, muhteşem atmosferi, eşsiz boğaz manzarası, taptaze günlük balık çeşitleri, günlük olarak hazırlanan mezeleri ve deniz ürünleri ile Akıntıburnu Balık, damak tadını seven balık tutkunları için vazgeçilmez adresler arasında yer alıyor.

Akıntıburnu Balık, kırk yılı aşkın tecrübe, anlatılamayacak güzellikte boğaz manzarası, enfes balıklar, Akdeniz yeşilliklerinden gelen sağlık ve hijyenik bir ortamı harmanlayarak sevenlerine unutulmaz bir keyif yaşatıyor.

Öğlen saatinde başlayan servisi ile gündüz boğazın tüm ışıltısını, gece ise nostaljik ışıkları ile İstanbul’u içinizde hissedebileceğiniz bir mekan Akıntıburnu Balık …

İstanbul’un simgelerinden olan Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerini görebileceğiniz mekânda saat 12:00 ila 17:00 arasında alacağınız hizmet %10 indirimli. Bununla beraber ekonomik set menüleri ile sevenlerine farklı seçenekler sunabilmekte…

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Bir yer vardır, lezzet satar. Bir yer vardır, manzara satar. Bir yer vardır, hizmet satar. Burası hepsini birden satıyor. Fırsat buldukça gidilmeli. Tadına, Resmine, Hizmetine sağlık..
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT