Artz Restaurant - Terrace

Yeme İçme Restoran Artz Restaurant - Terrace

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Hilton ParkSA, Bayıldım Cad. No:12 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 310 12 00

Web: http://www.hilton.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
EŞSİZ BOĞAZ MANZARASIYLA, KEYİFLİ YAZ GÜNLERİNİN LEZZET DURAĞI ARTZ RESTAURANT & TERRACE
Türk ve Akdeniz mutfağından oluşan zengin mönüsü ve mükemmel servisiyle keyifli yaz günlerinin adresi Artz Restaurant & Terrace, lezzeti sanata dönüştürüyor.

Hilton ParkSA’nın en üst katında yer alan Artz Restaurant & Terrace, eşsiz Boğaz manzarası, Türk ve Akdeniz mutfağından oluşan zengin mönüsü ve mükemmel servisiyle keyifli yaz günlerine kapılarını açtı.
Lezzeti sanata dönüştüren Artz Restaurant & Terrace’ın 18 Haziran Çarşamba gecesi seçkin davetli katılımıyla gerçekleşen açılışında, solo saksafon performansı ve DJ müziği ile eğlenceli dakikalar yaşandı. Açılışta Artz mutfağından leziz kokteyller ile başlangıç olarak zencefilli Osmanlı şerbeti ve mücver üzerinde somon parcel; ardından biberiyeli ve kuzu incikli risotto ile devamı gelen ikram, kahve ile lezzetlendilirmiş kaymaklı dondurmalı kekler ile tamamlandı.

Lezzeti sanata dönüştüren Artz Restaurant & Terrace mönüsü, Hilton ParkSA’nin Executive Chef’i Savaş Özkılıç tarafından oluşturuldu. Türk ve Akdeniz mutfağının yanı sıra, özel marine edilmiş enfes biftek mönüsüyle ünlü Artz Restaurant Terrace, hafif yemek tercih edenler için farklı tadlarda diyet mönüleri de sunuyor. Sezar salata, Hilton burger ve club sandviçlerinden oluşan “Hilton Klasikleri”nin yanı sıra, tatlı mönüsüyle İstanbullulara müthiş yemek ziyafeti sunacak Artz Restaurant & Terrace, yaz ayları boyunca her gün sabah saat 07.00 ile akşam saat 23.30 arasında hizmet veriyor. Artz Restaurant & Terrace, lounge müziği eşliğinde bar olarak da gece saat 01.30’ye kadar misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT