Asmaaltı Adana Kebapçısı

Yeme İçme Restoran Asmaaltı Adana Kebapçısı

Mutfak Türü: Bölgesel Türk Mutfağı, Türk Mutfağı, Kebap-Et

Adres: Şemsettin Günaltay Cad. No:111/2 Kazasker Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 380 36 45 – 0216 410 06 81 - 0216 410 18 62

Faks: 0216 361 20 10

Web: http://www.asmaaltikebap.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
1987 yılında Kadıköy Kazasker`de kurulan Asmaaltı Kebapçısı, kışları 150, yazları ise 250 kişilik çamlık bahçe alanında, güleryüzlü personeli ile hizmet vermektedir. Her türlü alkollü ve alkolsüz içki servisinin de sunuldugu salonumuzun otoparkı ve bahçesinde çocuk oyun alanı da mevcuttur.

Adana Sofra Kültürünü İstanbul`a Getiren Kuruluş
Mönümüzde ilk sırayı Adana kebabı alır. Kebap acılı ve acısız olarak el kıyması yapılarak hazırlanır. Patlıcanlı ve sarımsaklı beyti olarak da sofranıza sunulur. Bunun yanı sıra kaburgamız, çöp şişimiz, ciğer şişimiz, piliç ve kanat şişimiz, pirzola, külbastı, kuşbaşı, et tava ve piliç tavamız, lahmacunumuz, haşlama içli köfte, çiğ köfte, bilumum soğuk meze çeşitlerimiz, kaymaklı künefemiz, şalgamımız, Adana ezme salatamız, bol yeşillik ve sumaklı soğanımız da çeşitlerimiz arasında yer almaktadır.

Kışları 150 kişilik, yazları ise 250 kişilik çamlık bir bahçe alanına sahiptir. Her türlü alkollü ve alkolsüz içecek servisi verilmektedir. Ayrıca bahçemizde çocuk oyun parkı ve otoparkımız mevcuttur.

Ev ve iş yerlerine paket servisimiz vardır, özel davetlerinizde her türlü barbekü hizmeti verilmektedir.

Baharatlarımız ve şalgamımız da Adana`dan temin edilmektedir. İstanbul`un ünlü simalarının uğrak yerleri arasında olup;Kadıköy ilçe sakinlerinin de huzurla ve gönül rahatlığıyla rağbet ettikleri mekandır.

Mekanımız Kadıköy`den Bostancı istikametine giden minibüs yolu üzerindedir. Kazasker merkezde ve çamlık bahçe içerisinde yer alır.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT