Ataköy Marina Yacht Club Restoran

Yeme İçme Restoran Ataköy Marina Yacht Club Restoran

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Ataköy Marina, Ataköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 560 42 70

Web: http://www.atakoymarina.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
ÖZEL GÜNÜNÜZE ÇOK ÖZEL BİR MEKAN!..

ATAKÖY MARINA YACHT CLUB, İSTANBUL’A 360 DERECE, ŞEHRİN MERKEZİNDE, HAYATIN İÇİNDE BİR MEKAN… CROWNE PLAZA OTEL’İN İŞLETMEYE BAŞLADIĞI ATAKÖY MARINA YACHT CLUB, ÖZEL MÖNÜ’LERİ VE YENİ DEKORASYONU İLE ŞİMDİ ÖZEL GÜNLERİNİZ VE DAVETLERİNİZ İÇİN AÇILIYOR. 250 KİŞİLİK YEMEKLİ VE 400 KİŞİLİK AYAKTA KOKTEYL ORGANİZASYONLARINIZ İÇİN ARTIK DENİZİN ÜSTÜNDE İSTANBUL’A 360 DERECE BAKAN BİR MEKAN SEÇENEĞİNİZ VAR.

Ataköy Marina Yacht Club, denizin üzerinde yer alan nadir mekanlar arasında yer alıyor. Bu özel mekan, Crowne Plaza Otel’in usta şeflerinin mutfağından çıkan zengin mönüsü ile dünya lezzetlerini tattırıyor. İstanbul’un en özel mekanları arasında yer alan Ataköy Marina Yacht Club, artık davetler, kutlamalar, düğün, nişan v.b. organizasyonlar için de hizmete açılıyor. Bugüne kadar yalnızca club üyelerinin faydalanabildiği bu eşsiz mekan şimdi dünya mutfağını yansıtan mönüsü ile özel günler ve kutlamalar için tüm İstanbul’lular ile buluşmaya hazırlanıyor. Ataköy Marina Yacht Club, 250 kişiye kadar olan tüm davetler ve etkinlikler için Crowne Plaza aşçıları tarafından hazırlanan ve Crowne Plaza ekibinin hizmet kalitesiyle sunulan servis sağlıyor.

Ataköy Marina Yacht Club; neo-klasik dekorasyonu, İstanbul’a 360 derece manzara avantajı ve denizle iç içe konsepti ile düğün, nişan, kutlama, şirket toplantıları v.b. tüm organizasyonlar için ideal bir mekan. Özel kutlamalar için özel mönüler sunan Ataköy Marina Yacht Club, doğum günlerini de unutmadı. Doğum günü pastasını eşsiz deniz manzarasına karşı söndürmek ve kadehini yakamoza kaldırmak isteyenler Ataköy Marina Yacht Club’ın doğum günü kutlama mönüsü ile yeni bir yaşa başlamanın keyfine varabilecekler. Kutlamalarınızın unutulmaz olmasını istiyorsanız, Ataköy Marina Yacht Club’ı görmenizi tavsiye ediyoruz…
www.atakoymarina.com.tr
ATAKÖY MARINA YACHT CLUB: 0212 560 42 70

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT