Aura Pera

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No: 24 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 56 16

Faks: 0212 245 56 13

Web: http://www.aurapera.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Aura Pera sıcak atmosferiyle diğerlerinden ayrılan, Beyoğlu’nun pozitif aurasının toplandığı özel bir mekan. Servis, mutfak, müzik ve karaokeden oluşan 4’lü halkanın herbirinde en üst kalitenin hedeflendiği bu mekan; karaoke, bar, cafe-restaurant ve terasıyla 4 katta hizmet veriyor. Her katından ayrı bir keyif alacağınız Aura Pera, açıldığı günden bugüne kadar Beyoğlu’nun eğlence anlayışında bir fenomen olarak varlığını sürdürmektedir.

Etkileyici ve rahatlatıcı iç tasarımıyla dikkat çekmesinin yanı sıra kaliteli müziği, zengin içki seçenekleri, karaokenin sihirli ambiyansı ve konuklarını kentin boğucu havasından uzaklaştırıp bir vahaya taşıyan terasıyla size küçük mutluluklar vaadediyor.

Aura:
1. Ayırt edici ve kapsamlı nitelik ya da karakter; hava, atmosfer...
2. Bir insan, cisim ya da yerden yayıldığı hissedilen ayırt edici nitelik ya da atmosfer.
Pera:
Beyoğlu’nun Osmanlı İmparatorluğu dönemindeki adı. Beyoğlu, İstanbul’un ilk iskan bölgesinin karşı tarafında Haliç’in kuzeyinde yer alması nedeniyle, o dönemlerde Yunanca “öte, ötesi” anlamına gelen “Pera” adını alıyor.
Aura Pera:
Beyoğlu’nda sunduğu atmosferle diğerlerinden ayrılan, Beyoğlu’nun pozitif aurasının toplandığı mekan.
Müzik
Türkiye’nin önemli djlerinin koordine ettiği Aurapera müziklerini belli bir kalıba sokulmayan,kolay dinlenen,akıcı ama asla kaliteden ödün vermeyen müzik tarzı olarak ifade edebiliriz.Aurapera’da müzik erken saatlerde lounge ve etnik tarz ile başlayıp belli bir noktadan sonra yavaş yavaş ritmi artırıp soft house ve R&B parçalar eşliğinde müdavimlerini geceye hazırlamaktadır.Gecenin devamında ise beklentilerinize uygun olarak 80’lerden başlayıp günümüzün sevilen yerli-yabancı popüler şarkıları eşliğinde sabahın erken saatlerine kadar eğlence sürüyor.
Tasarım
İç mimar ve mekan tasarımcısı Hakan Soner Tanyıldız’ın 3,5 aylık çalışması sonunda restore edilen 4 katlı binanın kapalı mekanlarında görülen minimalist hava, terasa çıkıldığında yerine Bodrum’dan esinlenilerek yaratılan etnik bir tasarım anlayışına bırakıyor.
Yemek
Pub yemekleri ağırlıklı restoranın tecrübeli aşçıları tarafından hazırlanan mönüsü 4 ana kategoriden oluşuyor: Salatalar, makarnalar, etler ve tatlılar. Mönüde ayrıca çorba, krep ve omlet çeşitleri de bulunuyor. Tek bir salatayla dahi karnınızı doyurabileceğiniz büyük porsiyonlar Aura mutfağının en önemli özelliği, bu yüzden bir tabaktan fazla yemek ısmarlamadan önce 2 kez düşünmenizde yarar var.
Çalışma saatleri
Haftaiçi ve haftasonları 18.00 - 04.00 arasında açık olan AURA PERA`da tüm kredi kartları geçerlidir.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT