Baazen Tantuni İncirli

Yeme İçme Restoran Baazen Tantuni İncirli

Mutfak Türü: Kebap-Et,

Adres: İncirli Cad. No : 83 Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 660 47 77 - 0212 660 47 47

Web: http://www.baazentantuni.com

E Posta: bakirkoy@baazentantuni.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 17, 2013

Bakırköy ve Bahçelievler şubelerinin ardından Haziran ayında Levent’te hizmete giren “Baazen Tantuni”, 400 metrekare alanda şık dekorasyonu ve yeşillikler içindeki bahçesiyle unutulmaz bir deneyim yaşamak isteyen lezzetseverleri bekliyor.

Ülkemizde her yörenin farklı tatları, kendine özgü yemekleri var. Mersin yöresine ait “tantuni” de bu özel lezzetlerden bir tanesi. Dana etinin çok küçük doğranmasıyla hazırlanan tantuninin lezzeti, ustasının özel dokunuşlarıyla eklediği detaylardan geliyor. İşte Baazen Tantuni’nin iddiası da burada ortaya çıkıyor. Sadece pamuk yağı kullanılarak hazırlanan tantuni, Baazen Tantuni’de Mersin’den gelen işinin ehli ustaların elinde eşsiz bir lezzete dönüşüyor.

Hem ekmeğe ve lavaşa hem de ete lezzet veren pamuk yağı zengin Omega 9 ve Omega 6 ile sağlığımız için de oldukça önemli. Baazen Tantuni ustalarının daha pek çok sırrı var. Bu sebeple de şehrin tam merkezinde 400 metrekare gibi oldukça büyük bir alanda misafirlerine sadece tantuni sunuyorlar. Tantuninin vazgeçilmezi ayran ve şalgam suyu da mekanın özel lezzetleri arasında. Baazen Tantuni, sadece yoğurt ve su kullanılarak yapılan ayranın tadının ne kadar farklı olabileceğini tecrübe etmek isteyenlere mutlaka mekanı ziyaret etmelerini öneriyor. Yemek sonrası tatlı keyfinde ise mekana özel tarifle hazırlanan cevizli sütlü kadayıf ve Hatay’dan özel olarak getirilen künefe, damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor.

Baazen Tantuni sabahın ilk ışıklarına kadar hizmet veriyor…
Baazen Tantuni, lezzetiyle olduğu kadar dekorasyonu ve hizmetiyle de oldukça iddialı. 250 kişi kapasiteli mekan iki kattan oluşuyor. Farklı mimarisi, yeşil ve turuncu renklerdeki şık dekorasyonu ve yemyeşil bahçesiyle tam bir keyif alanı. Mekan haftanın her günü saat 11.30’da açılıyor ve sabah 05.00’e kadar kapılarını açık tutmaya devam ediyor. Otoparkı da bulunan Baazen Tantuni’de mekana ait valeler tüm misafirler için hizmet veriyor.

www.baazentantuni.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT