Baci

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Zühtüpaşa Mahallesi Şefik Bey Sokak No:1 Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Anadolu yakasında en iyi İtalyan mutfağını arayanların ilk adresi Baci Restaurant – Bar – Cafe. 2001 yılının son günlerinde hizmete açılan Baci, ilk günden itibaren lezzetseverlerin vazgeçilmez tercihi oldu. Kısa sürede Anadolu yakasının seçkin mekanları arasına giren Baci, sade ve şık dekorasyonu, işletmesinin titizliği ve zengin İtalyan mutfağı ile damak zevkine düşkün olanların öncelikli tercihlerinden biri haline geldi.

Bağdat Caddesi’nde, Kızıltoprak’ta çevreyoluna çıkan ışıklarda sola sapıp yolu takip edince Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nın yanındaki dört katlı bir villada hizmet veren Baci’nin önüne çıkılıyor. İtalyanca’da ‘öpücükler’ anlamına gelen Baci’nin ilk katında bar bulunuyor. Üçüncü katta ana salon yer alırken en üst katta ise özel partilerin ve özel yemeklerin verilebileceği salon bulunuyor. Aynı çatı altında biraraya getirilmiş cafe, restoran, bar ve VIP salonundan oluşan Baci, yemek keyfinin yanında bir yaşam biçimi sunmayı ve dostlarla paylaşılan sıcak mekanlar oluşturmayı amaçlıyor.

Her ayrıntısında titiz bir çalışmanın dikkat çektiği mekanın tüm mobilyalarında ahşap, deri ve kumaş birarada kullanılmış. Koyu mor, bordo ve kahve tonları ile farklı kişilikler kazanan katlarda ayna ve aydınlatma elemanlarıyla ışık-gölge dengesi oluşturulmuş. Mobilyaları Bretz in Doors tarafından özenle hazırlanan Baci`de konukların rahat zaman geçirmeleri öncelikli amaç olarak belirlenmiş.

Baci`nin mönüsünde ağırlıklı olarak İtalya`nın kuzey mutfağı yer alıyor. Buradaki her yemek birbirinden lezzetli ve birbirinden güzel olduğu için özellikle birkaç yemeği değil bütün yemekleri tavsiye ediyoruz. İçki sevenlerin de unutulmadığı Baci’nin şarap kavı ise Türk ve İtalyan şaraplarından seçilmiş geniş bir yelpazeden oluşmakta. Baci’de öğle yemeklerinde cafe bölümünde oturup enfes yemeklerden yiyebilirsiniz. 12.00 – 24.00 saatleri arasında yemek servisi var. İçki servisi ise saat 24.00’ten sonra da devam ediyor. Baci`de yemek yerken ya da içkinizi yudumlarken İtalyan ağırlıklı müzikleri dinleyebilirsiniz. Geniş bir CD arşivi olan DJ ortama uygun müzikler çalıyor.

Baci’nin yakında Levent’te Show TV binası karşısında eski İskender Bursa Kebapçısı’nın yerinde bir şubesi daha hizmete girecek. Dostlarınız veya iş arkadaşlarınızla güzel bir yemek yiyip sohbet etmek isterseniz Baci`ye gitmelisiniz. Atmosferi, zengin mönüsü, konukseverliği ile Baci`den büyük keyif alacaksınız.
Kredi kartlarının geçtiği mekanda otopark sorunu yok. Haftanın her günü 12.00 – 02.00 arasında açık olan mekana giderken rezervasyon yaptırın.
Adres:Zühtüpaşa Mahallesi Şefik Bey Sokak No: 1 Fenerbahçe
Tel: 0216 418 88 08

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT