Beyti

Mutfak Türü: Kebap-Et

Adres: Orman Caddesi No:8 Florya Küçükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 663 29 90 (3 hat)

Faks: 0212 663 29 95

Web: http://www.beyti.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

1945`lerde Küçükçekmece`de temiz ve sade bir mekanda başlayan öykümüz, günümüzde Florya`daki 450 kişilik bu doğaya saygılı bir mekanda sürmektedir.

Kralları, başbakanları, film yıldızlarını, dünya sosyetesini zaman zaman ağırladığımız mekanımızda hergün yüzlerce kişiye, en lezzetli etleri sunabilmenin en güzel servisi yapabilmenin huzurunu keyfini yaşıyoruz.

Belki de, Türkiye`de "et"e ismini veren ilk ustalardan olan BEYTİ GÜLER, bu haklı ününü öncelikle etleri kendisinin bizzat seçmesi ve özel yöntemlerle dinlendirip terbiye ederek, kömür ateşinde pişirmesine borçludur.

"Etin En İyi Piştiği Yer.." sözü bizim için söylenmiş, yarım asırdır disiplinle, çalışkanlıkla ve saygıyla Türk ve Dünya basınında bize layık gördükleri yere rastlantı ile gelmediğimizi, işimizi severek bu sözleri hakettiğimizi düşünüyoruz.

İşimizi Seviyoruz...
Evet, etin en iyisi özel dinlendirme ve terbiye yöntemleri, kömür ateşi ve tertemiz bir ortamda sıcak sıcak servis...
Bu gelenek daha uzun yıllar sürecek. Çünkü Beyti Güler ve Oğulları her an işlerinin başındalar.
Misafirlerinizi davet ederken, gideceğiniz yerin ne kadar önemli olduğunu, bunun sizin için ne kadar gurur verici olduğunu hissedeceksiniz.

1970`lerden başlayarak 10 yılı aşkın bir sürede tamamlanan BEYTİ Lokantası, geleneksel Osmanlı-Türk mimarisi ve motifleriyle bugün görkemli bir anıtı andırır.
Beyti, yanında geniş bir otoparkı bulunan, 3000 metrekarelik 3 katlı BEYTİ binası, 8`inde her an hizmet verilebilen 10 salon, 3 teras ve 5 mutfaktan oluşmaktadır. Beyti`de tüm mekanlar, Osmanlı ve Türk dönemi sanatından esinlenerek dekore edilmiş, saray, cami, medrese avlu gibi tipik yapıların modernize edilmiş özelliklerini taşırlar.
450 kişiye aynı anda hizmet verebilen BEYTİ`de, tüm personel kusursuz bir servis ve mükemmel bir ortam yaratmak için çalışır.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: VISA-MASTER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT