Boğaziçi Paysage Restaurant

Yeme İçme Restoran Boğaziçi Paysage Restaurant

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Hidiv Kasrı Yolu, Hekimler Sitesi Kanlıca Beykoz İstanbul

Telefon: 0 216 322 00 77 / 0216 322 70 60

Faks: 216 331 48 48

Web: http://www.paysagerestaurant.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
HAZİRAN GECESİNİN BÜYÜSÜ, PAYSAGE RESTAURANT’TA DİLE GELİYOR…
Bir Yanda Dünya Lezzetleri,Diğer Yanda Boğazın Görkemli Atmosferi…

Anadolu yakasının elite mekanları arasında yer alan Boğazın namı diğer incisi Boğaziçi Paysage Restaurant, kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışı ve farklı ambians’ı ile siz müşterilerine müdavimi olacağınız bir atmosfer sunuyor.Adını oturduğunuz her masadan hakim olduğunuz manzaradan alan mekan, Dünya Lezzetleriyle damağınıza hitap ederken eğlence hayatıyla’da Anadolu yasına yeni bir soluk getirdi.Geçireceğiniz büyülü bir akşam için Haziran gecesine imzasını İstanbul’la atan mekan, Boğazın eşsiz manzarasını mavi suların eşliğinde ayaklarınıza seriyor.

Denizin mavisine biraz’da yeşil tonlarını katan bir nokta’da konumlanmış olan mekan, Rengi yeşil ve biraz’da mavi olan Boğaz tutkunlarının vazgeçilmez adresi.Haziran ayı itibari ile yazlık mekanının kapılarını açan Paysage ,yaz aylarının ışıltılı yüzünü, gecesi ve gündüzüyle hem cennet tadında bir bahçe’de hemde kaptan köşkünü anımsatan iç makanında yaşatıyor.

200 kişilik kapalı,120 kişilik açık mekan kapasitesi, farklı mönü ve müzik seçenekleri ile hizmetinizde olan Paysage Restaurant’ta Her Çarşamba, Cuma ve Cumartesi Geceleri Yerli yabancı müzik ziyafeti eşliğinde Türk ve Dünya mutfağından örnekler sunan mönülerde nefis et yemeklerinden, taze deniz ürünlerine kadar aradığınız tüm lezzetleri bulmanız mümkün. Ayrıca Fransız Mutfağı’ndan hiç tatmadığınız lezzetler de usta ellerle farklı tatlara bürünüyor.

Çarşamba, Cuma, Cumartesi geceleri Grup SUNSET ve solistleri Sibel Mirkelam`ın sahne aldığı mekan, Ortaköy ve Nişantaşı`nın eğlence tutkunlarının rotasını Anadolu yakasına çevirdi.Şimdilerde Jet - Set’in gözdesi olan Paysage Hem romantizmim dikili taşlarını, hemde Boğazın tadını Sibel Mirkelam`ın o buğulu sesi eşliğinde yaşatıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT