Brass

Mutfak Türü: Fransız Mutfağı, Uzakdoğu Mutfağı,

Adres: Abdülhak Hamit Cad. No: 25/B Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 987 40 00

Faks: 0212 987 40 11

Web: http://www.martiistanbulhotel.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 24, 2013
Brass

İstanbul sosyal yaşamı, şık ve sıcak bir ambiyansı farklı lezzetler ile birleştiren restaurant ve bar Brass ile yeni bir renge kavuştu.

Dünyaca ünlü Fransız şef Frédéric Medigué’in Asya ve Fransız mutfaklarını harmanlayarak lüks bir sadelik çerçevesinde yarattığı seçkin menüsü ile Brass; 65 farklı çeşitten oluşan iddialı kokteyl menüsü ve zengin uluslararası şarap kavı ile, yepyeni bir buluşma noktası.

Taksim’de Martı Istanbul Hotel bünyesinde açılan Brass Fransa’nın farklı bölge mutfaklarını, Japonya’nın geleneksel lezzetlerini işleyen mutfağının yanı sıra, sıcak ve samimi ortam, rahat oturma grupları ve özel detaylarla bezenmiş şık dekorasyonu ile yemek ve dostluğa keyif katıyor.

İsviçre ve Fransa’da yönettiği iki restoranını Michelin Yıldızı ile taçlandırmış olan ünlü şef Frédéric Médigue, Fransız lezzetleri ile beraber 6 yıllık Uzak Doğu kariyerinde elde ettiği birikimi de Brass’ta lezzet severlere sunuyor.

Farklı lezzetleri özleyenler için vazgeçilmez bir mekan olmayı amaçlayan Brass menüsünde, “Paté”, “Bouillabaisse” (Fransız Usulü Balık Buğlama) ve Bearnaise Soslu Bonfile gibi lezzetlerin yanı sıra; “Miso Çorbası Tofu ile”, “Sukiyaki” ve Tuna “Tataki” salatası gibi Asya tatları da ilgi çekiyor. 65 çeşitten oluşan zengin kokteyl menüsünde yer alan; anason, zencefil, nane, portakal suyu, tarçın ve votka içerikli “Spice Bazaar” ise özellikle beğeniliyor.

Canlı caz dinletileri ile akşam yemeklerini renklendiren Brass, keyifli ve lezzetli öğle yemekleri ve iş çıkışı kokteyl molaları için de mükemmel bir adres.

Patisserie ve Lezzet Durağı Gourmet Stop

Fransız şef Frédéric Médigue yönetimindeki Martı İstanbul Hotel mutfağının en yeni üyesi Gourmet Stop; ev yapımı çikolatalar, macaronlar, özel ekmekler gibi geleneksel lezzetlerin satın alınabileceği en doğru adres.

Patiserrie ve bir lezzet durağı olan Gourmet Stop, “Sevgililer Günü’ne” özel hazırladığı “Love Box” hediye paketleri ile de sevgililere tatlı süprizler sunuyor.

Sevgililer Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT