Brooklyn Pizza

Yeme İçme Restoran Brooklyn Pizza

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Yıldız Posta Cad. No 23/10 Gayrettepe Şişli İstanbul

Telefon: 0212 288 02 08 - 0212 288 02 19

Web: http://www.brooklynpizza-tr.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
“NEW YORK STİLİ PİZZA ŞİMDİ İSTANBUL’DA”
Brooklyn Pizza Kapılarını Açtı…

İstanbul’da uygun fiyata lezzetli ve kaliteli pizza yemeyi hayal edenlerin rüyaları sonunda gerçek oldu. “Gerçek New York Pizzası” sloganı ile Gayrettepe’de 6 Aralık 2008’de hizmete giren Brooklyn Pizza, ince, gevrek ve tadına doyulmaz 45cm çapındaki pizzaları ile iddiasını ortaya koyuyor.

Pizzanın anavatanı İtalya olmasına rağmen, New York’ta herhangi bir sokak pizzacısından bir dilim peynirli pizza yemiş olan herkes hayatında yediği en güzel pizzanın bu şehirde bulunduğu konusunda hemfikirdir. Ortakları arasında hayatlarının önemli bir bölümünü New York’ta geçirmiş olan Amerikalı Türklerin bulunduğu Brooklyn Pizza, New York’un efsanevi pizzasının sırrını İstanbul’a getirerek yüksek kaliteyi en uygun fiyata sunmayı hedefliyor.

New York Pizza’sının sırları arasında özel formüllü hamur ve mayalama tekniği en önemli kısımı teşkil ediyor. Gayrettepe’deki restoranlarında adeta bir bilimadamı titizliğinde çalışan mutfak ekibi uzun süren ön çalışmaları sonucunda istedikleri lezzete ulaşmayı başarmışlar. Çok yüksek ısıdaki taş fırında pişirilen ince ve gevrek hamurlu pizzaların en önemli özelliklerinden bir tanesi çapları 45cm’yi aşan dev boyutlarda olmaları. Türkiye’de başka bir örneği olmayan bu pizzaları dilim veya bütün olarak ısmarlayabiliyorsunuz. Brooklyn Pizza’da klasik yuvarlak pizzaların yanı sıra Marinara soslu Sicilya Stili Köşeli Pizza ve tek kişilik kapalı bir pizza çeşidi olan Calzone da bulunuyor.

Pizza şefliğini daha önce Harvard Cafe’de görev yapan Osman Son’un üstelendiği Brooklyn Pizza’nın hamuru alışık olduklarınızdan bir hayli farklı. Hamurunun gevrekliği, lezzeti ve inceliği tam kıvamında olan Brooklyn Pizza’nın spesiyal pizzalarından da mutlaka tatmak gerekiyor. Bunlar arasında özellikle fırında sadece hamuru pişen ve üzeri taze top mozzarella, roka, fesleğen ve domates ile zenginleştirilen Brooklyn Diyet Pizza, “pizza kilo aldırır” söylemini haksız çıkartıyor.

Brooklyn Pizza’da birbirinden lezzetli pizzaların dışında Amerikan klasiği haline dönüşmüş başka tatlar da var. Kahvaltı servisi de sunan mekanda, kahvenizi yudumlarken fırından taze çıkmış sıcacık bir “Bagel” (Amerikan Simiti) ile karnınızı doyurabilir, dilerseniz günlük taze kurabiyelerle güne keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz. İçi nefis tarçınlı, kremalı sosuyla damaklarda unutulmaz bir tat bırakan “Cinnamon Roll”(Tarçınlı Çörek) ise müptelası olunabilecek bambaşka bir lezzet.

Modern ve ferah mekanında farklı dekoru ile hizmet veren Brooklyn Pizza aynı zamanda telefon veya internet üzerinden paket servis kolaylığını da sunuyor. Brooklyn Pizza, hafta içleri sabah 7:30 gece 23:00 arası, Cumartesi ve Pazar günleri 11:30’dan gece geç saatlere kadar açık.

Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi’nde bulunan Brooklyn Pizza catering hizmeti vermenin yanısıra özel günler için partilere de ev sahipliği yapıyor. Brooklyn Pizza’daki etkinliklerden haberdar olmanın şimdilik en kolay yolu restoranın Facebook’taki kendi adındaki grubuna üye olmak.

İstanbul’da “Uygun fiyata mükemmel pizza” dönemini başlatan Brooklyn Pizza’nın websitesine www.brklynpizza.com veya www.brooklynpizza-tr.com adreslerinden ulaşılabilir.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT