Çakırkeyif Bungalow Restaurant

Yeme İçme Restoran Çakırkeyif Bungalow Restaurant

Mutfak Türü: Türk Mutfağı

Adres: Atatürk Cad. No:74 Kavaklı Silivri İstanbul

Telefon: 0212 744 81 35-36

Faks: 0212 744 81 37

Web: http://www.cakirkeyif.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Çakırkeyif, ilginç bir kurulma macerası olan aile işletmesi bir restaurant. 1995 yılında Silivri`nin Kavaklı beldesindeki 4000 metrekarelik arazi içindeki evine taşınan Çakır ailesi, 2001 yılında evlerini restauranta dönüştürmeye karar veriyor. Tabi restorana dönüşmesi, Çakır ailesinin annesi Hikmet`in dillere destan yemekleri sayesinde olur.

2001 yılında bu yana Çakır ailesinin beş ferdi; anne-baba Çakırlar, iki evlat ve bir torun tarafından hizmet veren Çakırkeyif, öyle ün salar ki arka bahçede 5 bungalow yaparlar gelenler konaklayabilsin diye. Yani Çakırkeyif`te şehirden uzakta, yemyeşil bir bahçe ve meyve ağaçları içerisinde doğal ürünlerle hazırlanmış ürünlerden oluşan leziz yemekler ve doğanın kucağında bir haftasonu sunuluyor size...

Çakırkeyif`in restaurant kısmı iki bölümden oluşuyor. Şömineli salon ve havuz başı. Yaz ve bahar mevsimlerinde havuzun etrafına yerleştirilmiş masalar, yemyeşil çimen, rengarenk çiçekler, çimenlerin üzerine atılmış keyif minderleri... eşliğinde yemek sunuluyor. Kış aylarında ise şömine başında özel kav şaraplar eşliğinde dışarıdaki soğuğa inat bir gevşeme sunuluyor size.

Çakırkyeif`in yemek mönüsü Ege ve Rumeki mutfağından oluşuyor. Yemeklerde Ayvalık`tan geşen özel sızma zeytinyağları kullanılıyor. Spesiyal tatlar arasında ise Oğlak tandır, Akıtma, Enginarlı Kuzu, Kalamar Izgara, Dil Balığı Dolma, Etli yaprak sarması, Ispanaklı-tavuklu börek, ev turşusu, Ege usulü patlıcan közde, Selanik Pilakisi, Anditya.... daha sayamayacağımız pek çok ev ürünü bulunuyor. Tabi sabah kahvaltılarında sunulan ev yapımı reçeller, tereyağlar, Ege`den gelen zeytinler ve peynrileri de unuytmamak lazım

Çakırkeyif`te birbirinden bağımsız 5 bungalow bulunuyor. Bungalowlar ahşaptan yapılmış, klimalı, 24 saat sıcak suyu bulunan, balkonlu küçük evcikler. Çakırkeyif`te yemeklerin keyfini çıkartıp güzel bir sabaha uyanmak isteyenler için.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT