Caladdo Restaurant

Yeme İçme Restoran Caladdo Restaurant

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Kamer Hatun Mah. Meşrutiyet Cad. Miapera Hotel No:34 Tarlabaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 02 45

Faks: 0212 245 33 30

Web: http://www.miaperahotel.com

E Posta: info@miaperahotel.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Pera’nın 24 saat açık restoranı: Caladdo Restaurant...
Caladdo Restaurant, “Her yemekte mutluluk, her yudumda keyif”

İtalyanca’da, ‘benim’ anlamına gelen ‘Mia’ ile ‘Pera’ kelimelerinin birleşmesinden oluşan Miapera Hotel’in, 24 saat açık olan Caladdo Restaurant’ı bulunuyor. İtalyanca’da, Galata’nın eski adı olan ‘Caladdo’ ismini taşıyan restoran; özel tariflerle donatılmış zengin menüsünde, Türk ve dünya mutfaklarından eşsiz örnekleri bir araya getiriyor.

‘Her yemekte mutluluk, her yudumda keyif’ yaşatan Caladdo Restaurant’ta; Fırınlanmış Levrek Balığı; Antep Fıstıklı Levrek; Biberiye ile Marine Edilmiş Dana Bonfilesi; Kırmızı Mercimekli Ardıç Soslu Dana Bonfilesi; İtalyan Sebze Çorbası ve tatlılardan Rum Baba tatlısını mutlaka denemelisiniz. Restoranın içinde yer alan Caladdo Bar ise; şarap, kokteyl ve zengin içki mönüsüyle oldukça iddialıdır. Kahverengi ve turuncu renklerden oluşan dekorasyonu ile ev sıcaklığını aratmayan Caladdo Restaurant’ın, 60 kişilik kapasitesi bulunuyor. Şehrin kalbinde yer alan restoran, Pera`nın büyülü dokusuyla bütünleşen modern atmosferinde sizleri, ‘lezzet yolculuğuna’ çıkmaya davet ediyor.

5 yıldızlı hizmet anlayışıyla, 24 saat hizmet veren Caladdo Restaurant’a, adım attığınız andan itibaren, size düşen tek şey, kendinizi İstanbul’un sihirli rüzgarına bırakmak ve lezzetler yolculuğunun ardından, Pera’dan güzel anılarla ayrılmak olacaktır.

Restoranda; başlangıç, ana yemek, tatlı ve bir kadeh içkiden oluşan lezzet yolculuğunun ortalama fiyatı 50 TL ile 80 TL arasında değişiyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT