Çubuklu 29 ve Hayal Kahvesi

Yeme İçme Kafe Çubuklu 29 ve Hayal Kahvesi

Mutfak Türü: Fusion

Adres: Paşabahçe Yolu Barbaros Caddesi No:24 Beykoz İstanbul

Telefon: 0216 322 28 29 – 0212 322 38 88

Faks: 0216 331 39 78

Web: http://www.club29.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Metin Fadıllıoğlu imzasını taşıyan tüm mekanlar gibi hem bir İstanbul klasiği hem de her daim en moda olmayı başaran ve 1986 yılında restoran ve bar olarak faaliyete geçen Çubuklu 29, 1999 yılından bu yana sadece düğün ve özel davetlere ev sahipliği yapıyor.

Beykoz Korusu’nun yeşillikleri ve Boğaz ile bütünleşen benzersiz görsel atmosferiyle Çubuklu 29, yaz düğünleri için alternatifsiz bir mekan olarak öne çıkıyor. Ayrıca, alt yapısının club olması ve sahiplerinden en alt kademe çalışanlarına kadar tüm kadronun restoran-bar sektörünün çekirdeğinden yetişmiş olmaları sebebiyle de, Çubuklu 29’daki tüm düğünler diğerlerinden farklılaşıyor.

Mekan farkını, dekorundan, çatal-bıçaksız yenilebilen menüsüne, karamelli profiterolden hazırlanan ve uzun çubuklarla ikram edilen düğün pastasına kadar her detayda ortaya koyuyor.

Öncüsü olduğu yeri parti düzenli değişmez adresi olan çubuklu 29’un club havasına sokulmaya çalışılan bir düğün salonu olmaması özelliği, en eğlenceli düğünlerin her zaman için burada gerçekleşmesinin en önemli nedeni.

Çubuklu 29 oturma düzeninde 900, parti düzeninde 1.500’e kadar misafir ağırlayabiliyor. Ayrıca, bölümlere ayrılabiliyor olabilmesi dolayısıyla küçük düğünler için de uygun bir mekan.

Birçok alternatifi kapsayan dekasyonu, tüm dünya mutfaklarını sunabilen mutfağı, bütün davet organizasyonlarının en ince ayrıntısına kadar mekan çalışanları tarafından koordine edilmesiyle; Çubuklu 29’da yapılan tüm düğünler, davet sahibine yük getirmeden büyük bir titizlikle gerçekleştiriliyor.

Nikah memurunun rezervasyonundan başlayarak, dekor, müzik tesisatı, ışıklandırma, masa düzeni gibi davetlerin olmazsa olmaz ilave organizasyonları da yine Çubuklu 29 tarafından, fiyata dahil olarak gerçekleştiriliyor.

Çubuklu 29 ayrıca, tüm iklim koşullarında aynı kalitede hizmet verebilecek unsurları bünyesinde bulunduran nadir düğün mekanlarından biri. Öyle ki, yağmura karşı korumalı bölümü sayesinde, davetliler kapalı salona mahkum edilmeden eğlenebiliyorlar.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT