Cumhuriyet Meyhanesi

Yeme İçme Restoran Cumhuriyet Meyhanesi

Mutfak Türü: Meyhane

Adres: Balık Pazarı Sahne Sokak No:27 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 64 06

Web: http://www.istanbul.com.tr/cumhuriyet_meyhanesi.htm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstiklal Caddesi`nde Balık Pazarı’nın bitiminde, sokağın köşesinde, karşınıza çıkan farklı bir mekan: Tarihi Cumhuriyet Meyhanesi.. Eski İstanbul’dan günümüze uzanan bir nostaljinin adı. 110 yıllık bir geçmişi bulunan Cumhuriyet Meyhanesi İstanbul’un en eski ve vazgeçilmez mekanlarından biri, bir Beyoğlu klasiği. Aslında gencinden yaşlısına kadar meyhane tadını seven pek çok kişinin uğrak mekanı burası. Belki pek çoğunuz gidip görmüş ya da görmediyseniz bile ismini bir yerlerden mutlaka duymuşsunuzdur.

Farklı ambiansıyla kafa çekmek ve farklı müzikleriyle eğlenmek için iyi bir seçim olan Cumhuriyet Meyhanesi’nde klasik meyhane menüsü sunuluyor. Ama ne menü, yok yok. Favadan Arnavut ciğerine, acılı ezmeden zeytinyağlı sarmaya uzanan hepsi birbirinden leziz geniş bir seçenek olanağınız var. Bu güzel menüden özellikle ızgara yada haşlama balığı ve şakşukayı tatmadan gitmek büyük bir kayıp olur.

Sade ve düzenli dekorasyonuyla tipik bir meyhane olan Cumhuriyet Meyhanesi’nin müşteri profili çok karışık. Gencinden yaşlısına, öğrencisinden işadamına herkesi bu mekanda görmek mümkün. Temizlik, titizlik, kaliteli hizmet işletmecilerin asla taviz vermediği konular. Böyle olunca bu mekan meyhane yada eğlence konusunda bir sembol halini almış. Üç katlı binada hizmet veren Cumhuriyet Meyhanesi’nin ilk iki katında radyodan çalan Türk Sanat Müziği, üçüncü katta ise canlı fasıl sizleri bekliyor. Lezzetli yemek ve mezeler, içkiler bir de fasıllar; hele hele bir de üst katta cam kenarında yer bulabilirseniz güzel bir manzara insanı sanki bu alemden alıp uzak, bambaşka yerlere götürüyor. Sabah 11.00’de servise başlayıp 01.00’e kadar servis veren mekanda müşterilerin yakındığı tek konu yer bulabilmek.

Yaklaşık 1000 kişiyi aynı anda ağırlayabilen bu tarihi meyhanede kredi kartları geçerli. Otoparkı bulunmayan mekan her zaman rağbet gördüğü için rezervasyon yaptırmak yararlı olur.

Adres: Sahne Sokak No: 47 Beyoğlu
Tel: 0212 243 64 06

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT