Dinner In The Sky

Yeme İçme Restoran Dinner In The Sky

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Bent Caddesi (Elmalı Bendi Yolu) No: 12A Anadoluhisarı Beykoz İstanbul

Telefon: 0216 330 33 37

Web: http://www.gokyuzundeyemek.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Dinner In The Sky`le Gökyüzünde Yemek Yiyin!

Dinner İn The Sky, bir yemek organizasyonunu unutulmaz bir güne dönüştürerek misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmak isteyenler için eşsiz bir fırsat!

Gökyüzünde kahvaltı, gökyüzünde öğle yemeği, gökyüzünde akşam yemegi, gökyüzünde kokteyl, gökyüzünde toplantı... Tek sınır hayal gücünüz! Dinner İn The Sky yerden 55 metre yükseğe (Galata Kulesi yüksekliğinde) kaldırılan bir masada profesyonel bir ekip tarafından hizmet veriyor.

Masanın azami kapasitesi 22 kişidir ve masanın ortasındaki alanda 3 kişilik (Şef Aşçı, Garson, Şovmen, Kameraman vb.) bir ekip hizmet verebilmektedir. Dinner İn The Sky 8 saatlik seanslar olarak kiralanabilir. İhtiyacınıza göre saatte 2 kez hizmet alabilirsiniz. Örneğin saatte 2 kez havalandığı takdirde bir günlük kiralamanızda 350`den fazla kişi bu benzersiz deneyimi tadabilir. Ya da sadece 22 seçkin konuğunuz için de kullanabilirsiniz.

Dinner İn The Sky`ı halka açık alanlarda, yarış pistlerinde, tarihi mekanlarda kısacası istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. (Yaklaşık 500 metre karelik bir alan ve yetkililerden izin alınması gerekebilir.) Dinner İn The Sky altındaki alan sayesinde isteyen müşterilerimize benzersiz bir reklam alanı da oluşturmaktadır.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT