Divan Lokanta

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı, Türk Mutfağı,

Adres: Asker Ocağı Caddesi 34367 No:1 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 315 55 00

Faks: 0212 315 55 15

Web: http://www.divan.com.tr

E Posta: fb.divanistanbul@divan.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Divan’ın gurur kaynağı olan ünlü lezzet markası Divan Lokanta, aynı zamanda başlı başına bir İstanbul ritüeli. Mekân, farklı kokteylleri profesyonelce hazırlayan bar personeli ve güler yüzlü servis ekibiyle, Akdeniz ve Türk gurme mutfağının en seçkin örneklerini sunarak konuklarının damak tadını fethediyor. Bakır kaplı bar ve göz alıcı altın kırmızı tonlarda parlayan cam tavan heykelleri, lokantaya davetkâr ve zarif bir atmosfer katarken, farklı şarap seçeneklerinin sergilendiği ışıklı raflar göz dolduruyor.

Dünün ve yarının mutfak anlayışlarını, baş döndüren bir ustalıkla birleştiren Şef Aydın Demir, Divan Grubu Executive Sefi Giancarlo Gottardo ile birlikte Akdeniz ve Türk mutfağının en seçkin tatlarını yenilikçi ve sürprizlerle dolu bir menüde bir arada sunarken, başka hiçbir yerde tadamayacağınız, Divan adıyla anılan lezzetlere de birlikte imza atıyorlar. İş yemeğinden, özel bir kutlamaya ya da baş başa bir akşam yemeğine, öğünlerini eşsiz lezzetler ile buluşturmak isteyen tüm konuklar, Divan Lokanta’nın zarif ve baş döndürücü ortamına davetli.

Divan Lokanta; Cumartesi öğlen ve Pazar tüm gün kapalı, diğer günlerde ise 12.00 – 15.00 ve 18.30 – 22.30 saatleri arasında hizmet veriyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT