Dürüm Et Lokantası

Yeme İçme Restoran Dürüm Et Lokantası

Mutfak Türü: Kebap-Et

Adres: Gazi Mustafa Kemal Caddesi No: 191 (Albatros Mevkii) Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 880 60 99 - 880 61 68

Faks: 0212 880 56 45

Web: http://www.durumetlokantasi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

1988`de kurulan ve Türk Mutfağı’nın kendine özgü bir lezzetini kendine ad olarak seçen Dürüm Et Lokantası, Büyükçekmece Albatros mevkiinde hizmet veriyor. Kendine özgü yeniliklerle kalite ve lezzetinden ödün vermeyerek ayrıcalığını, Türk Anadolu Mutfağı’ndan günümüze kadar taşımayı başarmış bir kuruluş.

Dürüm Et Lokantası, üç katıyla ve bahçesiyle farklı zevklere hizmet vermekte. Alt kattaki fast food`u yol üzeri olduğundan hem gençlere, hem acelesi olanlara hitap etmekte , bununla birlikte Büyükçekmece ve civarına paket servisi yapmaktadır. İkinci katında nezih bir ortamda yemek yemek veya ocakbaşı ayrıcalığını yaşamak isteyenlere, üçüncü katında yöresel iç dekorasyondan hoşlananlara, yazın faaliyete açılan yeşillikler içerisindeki bahçesiyle, unutulmayacak anları farklı bir mekan özeliği içerisinde sunuyor.

Yazından kışına tüm mevsimlere göre ağırlama olanaklarına sahip olan Dürüm’de otantik mimari bir dizayn, 300 kişilik ferah ve konforlu bir salon, 150 kişilik ocakbaşı bölümü, 80 kişilik fast-food katı bulunuyor. Özel yemekli toplantılarınızı da yapabileceğiniz mekanda çocuklar için özel kapalı oyun odası da var.

Aklınıza gelebilecek her türlü kebapların, mezelerin, çöp şiş, tandır, güveç, dürüm köfte, mantar çeşitleri, biftek ve bonfile gibi vazgeçilmezlerin, her çeşit salatanın bulunduğu menüsünde revani, künefe, şekerpare, sütlaç gibi klasikleşmiş tatlılara da yer verilmiş. Bütün yemekler adeta bir sanat eseri yaratırcasına büyük bir özen ve emekle yapılıyor. Dürüm Et Lokantası’nın mutfağında hazırlanan benzersiz tatların oluşumundan, lezzet ve kalite kontolüne, sağlıklı ve hijyenik ortamından servis anına kadar tüm ayrıntılar büyük bir titizlikle işletmeyi üstlenen kardeşler tarafından kontrol ediliyor. Lokantada alkollü ve alkolsüz her tür içki bulunduğu gibi geniş bir şarap yelpazesi de var.

İstanbul’un giderek genişlediği göz önüne alındığında merkeze fazla uzak sayılmayan Dürüm Et Lokantası vejetaryenler hariç herkesin memnun ayrılacağı bir mekan. Kredi kartları geçerli, otopark mevcut.
Adres: Gazi Mustafa Kemal Caddesi No: 191 (Albatros Mevkii) Büyükçekmece
Tel: 0212 880 60 99 – 880 61 68
Faks: 0212 880 56 45

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT