Efe Balık Restaurant

Yeme İçme Restoran Efe Balık Restaurant

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Yeşilköy Mah. Rıhtım Cad. 20/B (Yeşilköy Marina) Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 662 22 13-15

Web: http://www.efebalik.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Balık keyfini mükemmel bir konfor eşliğinde yaşatan Efe Balık Restaurant, dört mevsim aynı adres olmayı başarmanın gururunu yaşıyor. Çok kısa sürede politika, sanat ve sosyetenin uğrak yeri haline geldi. Efe Balık Restaurant, kaliteli hizmeti, iki katlı deniz manzaralı terası, lezzetli tatları, muhteşem atmosferi ile, konuklarına her açıdan doyurucu anlar ve tatlar yaşatıyor. İstanbul seçkin semti Yeşilköy de deniz ürünleri ve Ege mutfağından oluşan menüsü ile konuklarını ağırlıyor.

Doğum günleri, iş yemekleri ve özel kutlamalar için, vazgeçilmez mekanınız olacak olan Efe Balık sizlere özel menüleri ile de gözde mekanınız olacak… Ben şık ve rahat bir ortamda ailem yada arkadaşlarımla, yemeğe gitmek istiyorum yada sevgilimle romantik bir ortam istiyorum diyorsanız, Efe Balık Restaurant'ına mutlaka uğrayın…

Efe Balık'ta Çanakkale Bozca Ada'dan balıklar için Zafer abisi, İzmir Torbalı Ayrancılar köyünde zeytin yağı için zeytinliği, köy dağlarında bizim için Ege otları toplayan Dudu abla, Muğla Ortaca'da mavi yengeç ve deniz balıkları için Ozan abi, sübye ve çeşitli deniz ürünleri için Mersin'den balıkçı Abido reisi, Karadeniz'den balıkları için Yunus reis ile iyi bir tedarikçi ekip Efe Balık. Mutfak ekibi ise eski idollerden. Mutfak şefi, ekibi ve salon şefi Ege'den yetişmiş alanlarında uzman kadrosuyla, mönü oluşturmada müşterilerin arzularına kendi deneyimlerini ekleyerek farklı tadlar ve lezzetler sunuyorlar. Hiçbir restaurantta bulunmayan, eşsiz farklı dokunuşlarla hazırlanan özel tatların adresi olmanın keyfini yaşıyor.... Şefin sihirli dokunuşlarıyla hazırladığı özel Efe Balık Spesiallerini kesinlikle tadın...

Efe Balık Restaurant, aynı anda 150 kişiye Balık çeşitleriyle kusursuz servis sunabilen, uzman personeli, damak tadında bırakan güzel tatlarıyla, kaliteli servisi ile, İstanbul’un en seçkin mekanların dan. Balık lezetlerinin yanında kendine has değişik tatlı sunumlarıyla lezzetini dağıtan restoran, çok yakında şube sayılarını da artırıp tüm İstanbul’a ulaşmayı hedefliyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT