Filiz Restaurant

Yeme İçme Restoran Filiz Restaurant

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Haydar Aliyev Cad. No:166, Tarabya Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 262 05 44

Faks: 0212 262 01 52

Web: http://www.filizrestaurant.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Şarkılara, şiirlere konu olan, tüm dünyaca güzelliği bilinen Boğaziçi’nde muhteşem deniz manzarasını seyrederek, iyot kokusunu ciğerlere doldurarak, taze ve ustaca pişirilmiş balıklardan ve rakıdan oluşan bir ziyafet yıllar da geçse unutulmaz.

Doyumsuz bir ziyafet için Filiz Restaurant’a gitmek mümkün. Tarabya sahilinde 60 yıllık tecrübesiyle hizmet veren çok kaliteli bir balık restaurantı olan Filiz’de Orhan Veli’nin dediği gibi “Rakı şişesinde balık olsam” düşüncesine kapılacak; sanki bir meditasyona girmiş gibi rahatlayacaksınız.

60 yıl önce Tofil Filotis tarafından kurulan, 120 kişilik kapalı alana sahip, iki katlı bu restaurantı günümüzde 35 yıllık tecrübesiyle Ahmet Bekiroğlu işletiyor. İşletmeci mutfağa özel bir önem vermiş ve çok tecrübeli, işinin ustası olan bir personel topluluğuyla çalışıyor. Bunu masanıza getirilen balıkların ve mezelerin kalitesinden çok rahatlıkla anlıyorsunuz. Huzur veren bir dekorasyona sahip olan restaurantta masanıza oturduğunuzda kendinizi evinizdeki kadar rahat hissedebiliyorsunuz.

İsterseniz bütün balıkların özel fileto haline getirilip servis yapılabildiği Filiz Restaurant’ta menü oldukça zengin ve kaliteli. Haydari, börek, acılı ezme, turşu, pilaki, lakerda, çiroz, ahtapot salata, tarama, midye dolma, karides söğüş, kalamar çeşitleri, balık çorbası gibi sayısız meze çeşidinin yanısıra mevsimine göre gümüş balığı, sardalya, sarı kanat, lüfer, levrek, dil balığı, minakop, ligsoz, kalkan, kırlangıç, ıstakoz, kılıç balığı (şiş ya da tranş), eşkinat vb. balıklar en usta şekilde pişirilerek servis yapılıyor. Ayrıca alkollü ve alkolsüz içecekler de yediğiniz enfes yemeklere eşlik ediyor.

Kredi kartlarının geçerli olduğu restaurantın otoparkının olması özel araçlarla gelenler için büyük bir avantaj.

Adres: Kefeliköy Caddesi No: 80 Tarabya
Tel: 0212 262 05 44
Telfax: 0212 262 01 52

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT