Firehouse Brewery - Grill

Yeme İçme Restoran Firehouse Brewery - Grill

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Akdeniz Mutfağı, Restaurant, Et, Burger

Adres: Marinturk Cityport E Blok No:5 34890 Pendik İstanbul

Telefon: 0216 491 89 50

Web: http://www.firehouse.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Gerçek kömürde ızgara ve taze bira: Bu ikili gerçekten çok keyifli...

Kömür ızgarasında pişirilen et ve tavuk çeşitlerinin, taş fırında yapılan pizzaların lezzetinin ne kadar farklı olduğunu biliyoruz. Bu yüzden Firehouse olarak bu lezzetleri Taps taze bira çeşitlerimiz eşliğinde Marinturk deki deniz manzaralı lokasyonumuzda sizlere sunuyoruz.

Firehouse’da bira dostu iştah açıcılardan nefis makarna çeşitlerine, leziz burger ve dürüm çeşitlerine uzanan yemek seçenekleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Tüm deniz mahsüllü yemeklerimiz, taze deniz ürünleri kullanılarak yapılır.
Lezzet için doğru noktadasınız.

Kömür ateşinin sıcaklığı ile buluşan enfes et ve tavukları, denizden taze çıkmış dipdiri deniz mahsulleri ve nar gibi kızaran pizzaları ile Pendik sahiline yani bir lezzet durağı eklendi. Firehouse Brewery & Grill`de hamburgerin ekmeğinden sosuna kadar her şey taze ve özel olarak üretiliyor.

İçeri girdiğinizde ızgaradaki etlerin ağız sulandırıcı kokusu ile mekan bize kapılarını açmakta. Menüsünün çeşitliliği hiç de azımsanacak gibi değil. Özel sunumlu iştah açıcılardan dopdolu wraplere, İtalyan lezzeti pizzalardan makarna ve salatalara, özel mangal lezzetlerinden hafif tatlılara kadar uzanan çeşitlere önderlik eden restoranın "en" tadılması gerekeni ise 225 g`lık dev Firehouse gurma hamburgeri. Büyüklüğünden yeme zorluğu yaşayacak olanlar için tavsiyemiz ise, hamburgeri elinizle aşağı doğru bastırıp, ağzınızı olabildiğince kocaman açmanız! "Hiç uğraşamam yahu!" derseniz, o zaman iyisi mi bıçağınızla dilimlemeye başlayın!

Firehouse, klasik pizzaların yanı sıra değişik tattaki pizzaları ile de tutkunlarını davet ediyor.

Damak tadınızı tatlandıran içecekler eşliğinde Marinturk`teki deniz manzaralı bu mekanda zevkli dakikalar geçireceksiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT