Frankie İstanbul Restaurant Bar-Lounge

Frankie İstanbul Restaurant Bar-Lounge

Yeme İçme Restoran Frankie İstanbul Restaurant Bar-Lounge

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Kılıçalipaşa Mah. Meclis-i Mebusan Cad. No: 14/2G Galataport İstanbul O Blok Kat: 2 Teras Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 401 05 57

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Frankie, Mahmut Anlar tarafından tasarlanan mekanıyla, sunduğu bütünsel deneyimi tamamlıyor. Yeme-içme, sosyalleşme ve eğlence için önemli bir durak olan Frankie, cesur, modern ve performatif tasarımıyla ziyaretçileri bağ kurmaya davet eden şık ve çağdaş bir mekân sunuyor. Anlar ve ekibinin üç temada planladığı iki katlı yeni Frankie’de, bar, masalar ve üst teras yer alıyor. Anlar, tasarımı şu şekilde özetliyor: “Frankie, konuklarını çarpıcı bir lobi ile karşılıyor. Aydınlatma tasarımıyla da lezzetin ön planda olduğu anların ve performatif kulüp saatlerinin iç içe geçtiği cezbedici bir atmosferi öne çıkarıyor.”

Restoran kısmına girişten boğaz manzarasına kadar, renklerin koyu kahverengi ve siyaha doğru gittiği Frankie deneyimi bir adım ileri götürüyor. Anlar ve ekibi, Frankie’nin kalbi olarak tanımladıkları bar alanı için ise özel bir tasarım ortaya koyuyor. Anlar, “İçeceklerin hazırlandığı ama aynı zamanda akşam yemeği için de oturulabilecek ve DJ performanslarının gerçekleştiği dinamik bir bar alanı tasarladık. Siyah mermerden bar, mekânın enerjisi ve temposu yükseldikçe bar alanında gerekli atmosfere uyum sağlıyor,” diyerek Frankie’nin birleştirici unsurunu açıklıyor.

Frankie’nin dünyaya açıldığı kapı
Trendleri belirlemede klasikleşmiş bir isim olan Frankie, yenilenen yüzüyle de bu bakış açısını ortaya koymaya devam ediyor. Mutfağını ve eğlence biçimini yeniliyor, dünyanın her yerinde kendi odağını yaratabilecek öncü bir marka olarak kendini yeniden yaratıyor. Frankie, İstanbul’un dünyaya açılan kadim limanından yeni bir yolculuğun ilk basamaklarını Galataport İstanbul’dan tırmanmaya başlıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT