G Balık Suada

Yeme İçme Restoran G Balık Suada

Mutfak Türü: Bar, Deniz Ürünleri, Club-Bar

Adres: Suada Club Galatasaray Adası, Kuruçeşme Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 263 65 56

Web: http://suadaclub.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Deniz ürünlerini sevenler denizden babaları çıksa yiyeceklerini iddia ederler. Ancak G Balık’ın zengin menüsünü görenler denizden çıkanların yanında parmaklarını da yiyeceklerini anlarlar.

G Balık`ın sürekli yenilenen, değişen ve zenginleşen mönüsünde deneyimli ve yaratıcı ekibin parmağı var. Mönüde midye çorbası `Moulles Marinières` ve İspanyolların ünlü paella`sı gibi dünya klasiklerinin yanında taze mevsim balıklarının her çeşidi ve birbirinden lezzetli mezeler yer alıyor.

Tadına bakmadan edemeyeceğiniz kılçıktan cips, fener balığı ciğerinden paté, zencefilli karides cızbız gibi farklı lezzetler de gözünüzden kaçacak gibi değil. Tandır şeklinde ya da baklava hamuru içinde pişirilen balık spesiyalleri mekanın en sevilenlerinden.

Ayrıca Türkiye`nin ilk canlı istiridye havuzunun da G Balık`ta olduğunu söylemeden geçmeyelim. Balığın yanında illa rakı olsun diyenlerden değilseniz G Balık`ın şarap mönüsü de oldukça zengin. Tatlılara geçtiğinizde ise `After Eight Profiterol`ü mutlaka denemelisiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT