Garden Doğa

Mutfak Türü: Meyhane, Uluslararası Mutfak, CAFE, Club-Bar

Adres: Ataköy Sahil Yolu, Galleria Alışveriş Merkezi yanı, Ataköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 560 16 64-74

Faks: 0212 560 16 31

Web: http://www.gardendoga.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Garden Doğa
Bakırköy sahilde, Galleria Alışveriş Merkezi`nin hemen yanında bulunan Garden Doğa; restoran, bar, kafe ve özel organizasyon içerikli açık ve kapalı işletmelerden oluşuyor. Tüm bu işletmeler, 10 bin metrekarelik dev bir alan içerisinde yer alıyor. Ayrıca 150 araçlık bir otoparkı da mevcut.

Wedding Garden: Evet demeden önce iyi düşünün... En güzel gününüzü Garden Doğa`da yaşamak sizinde hakkınız. Biliyoruz hayatınızın en özel günü ve Garden Doğa da bunun farkında.. Asırlık ağaçlar, yemyeşil çimenler ve çiçekler arasında adeta bir kır masalı şeklinde gerçekleştirebileceğiniz düğün, nişan gibi özel günlerinizi ölümsüzleştiren eşsiz bir mekan Garden Doğa!

Doğa Restaurant: Doğa Restaurant`ta her mevsim bir başka yaşanır! Sakız ağaçlarının gölgesinde camdan bir sarayı andıran Doğa Restaurant son derece şık ve temiz ortamı, güleryüzlü servisi ve güneydoğu mutfağının zengin et ve kebap çeşitleriyle konuklarını ağırlıyor.

Bira Bahçesi: Yaz aylarının vazgeçilmezi Bira Bahçemiz de birbirinden farklı bira ve diğer içki seçenekleri bulabileceğiniz gibi midye tava ,kokoreç, patates tava et ve balık ızgaralarını tadabilir, ayrıcalıklı ve seçkin bir hizmeti bulabilirsiniz. Ağaçların altına atılmış masalarda içkinizi yudumlarken sohbetinizi yapabileceğiniz bahçemizde hızlı ve güleryüzlü ekibimiz sizleri beklemekte..

H&Y Bistrot Bar: Garden H&Y Bistrot`ta sabah,öğle,akşam, Akdeniz mutfağından salataların, pizzaların, spagettilerin yanı sıra dünya mutfağının değişik yemeklerini romantik bir atmosfer de Tadabilirsiniz.Gecenin ilerleyen saatlerinde ise , birbirinden ünlü sanatçıların canlı performansı eşliğinde eğlencenin doruğuna çıkabilirsiniz.

Balıklı Meyhane: Nostaljik meyhane kültürümüzün yaşatıldığı başka bir yerde tadına varamayacağınız çeşit çeşit mezelerin yer aldığı ızgarada,tavada,tuzda balıkların tatlandırıldığı rakıyla harmanlandığı, fasılla coşulduğu, Balıklı Meyhane de şömine karşısında keyfinizi sürebilirsiniz.

Amfi Tiyatro: Bizans döneminden kalma sarnıç duvarlarının çevrelediği sakız ağaçların gölgelediği, tıpkı tarihi Aspendos`a benzeyen amfi tiyatro da yaz aylarında dj müziği eşliğinde çılgınca dans edebilirsiniz. Ayrıca özel günleriniz; doğum günü, kokteyl, mezuniyet, motivasyon geceleriniz, dans showları, animasyonlar,stant-up gösterileri, kabare showları muhteşem organizasyonlarla düzenlenmektedir.

Brunch: İster ağaçların arasında kurulan hamaklarda uzanıp ister çimler üzerinde minderlere yayılıp, açık büfeden çeşit çeşit kahvaltılıklar,zeytinyağlılar, börekler,pastalar soğuk-sıcak yemekler yiyebilir piknik yapar gibi barbekü ziyafeti çekebilirsiniz Garden Doğa`da Brunc keyfini her pazar saat 10:30-15:00`a kadar sürdürebilirsiniz.....

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT